BANCA Transilvania: IMPORTANTE Anunturi pentru TOTI Clientii

BANCA Transilvania are doua anunturi importante pentru toti clientii sai din Romania astazi, iata ce nu stiau acestia ca pot face chiar in acest moment.

BANCA Transilvania fintech

BANCA Transilvania a venit saptamana aceasta cu doua anunturi foarte importante care ii ajuta pe clientii sai din Romania sa beneficieze de ceva ce multi dintre ei nici nu stiua ca au de la banca. Vorbim despre un beneficiu pe care BANCA Transilvania l-a oferit si inainte pentru clientii din Romania, dar si unul nou care vine sa ii ajute pe cei care in plina pandemie de Coronavirus vor sa se protejeze cat mai bine impotriva unei posibile infectari.

BANCA Transilvania spune in primul rand ca ai sai clienti pot sa genereze un cod special prin aplicatia BT Pay pentru a ridica bani de la oricare dintre bancomatele sale din Romania. Important de retinut aici este ca BANCA Transilvania are acest serviciu disponibil exclusiv pentru bancomatele sale din Romania, deci nu veti putea folosi serviciul la alte bancomate deoarece ele nu sunt capabile sa recunoasca acel cod special si sa permita retragerea banilor.

BANCA Transilvania: IMPORTANTE Anunturi pentru TOTI Clientii

BANCA Transilvania fintech carduri

BANCA Transilvania si-a anuntat deasemenea toti clientii ca daca au carduri si la alte banci, sau fintech-uri din Romania, atunci ele pot fi adaugate in aplicatia BT Pay pentru a se face plati prin ea. Aici vorbim despre o surpriza foarte interesanta, in special pentru cei cu Android, pentru ca exact precum in Apple Pay, cei de la BANCA Transilvania ofera prin BT Pay un hub integrat de carduri care permite efectuarea de plati oriunde avem nevoie, fara a jongla cu cardurile.

“Pentru că uneori e musai să ai cash. Poți să generezi direct din BT Pay un cod care poate fi folosit la orice ATM BT, pentru a retrage bani. Ai carduri emise de bănci sau fintech-uri din România? Acum le poți adăuga în BT Pay. Ce poți face cu ele? Transferi bani pe cardul tău BT. Le trimiți bani ușor celor care au BT Pay.”

BANCA Transilvania ofera aceste servicii pentru toti clientii sai din Romania, si vorbim despre vesti foarte bune care au menirea de a face viata oamenilor mult mai usoara, ceea ce este foarte bine. BANCA Transilvania vrea sa ii ajute pe clientii sai din toata tara sa aiba parte de o experienta mai buna atunci cand interactioneaza cu banca, si nu numai, astfel ca serviciile acestea sunt gandite fix in scopul de a facilita retragerea mai rapida de bani, si platile mai usoare.

BANCA Transilvania va permite sa folositi totul chiar acum, insa exclusiv prin aplicatia BT Pay, deci daca nu o aveti instalata si activa in telefoanele voastre, nu veti putea beneficia de ceva.