Huawei MATE S: Nou Telefon Premium SURPRIZA de la Chinezi

Huawei MATE S este un nou model de telefon premium pe care Huawei il pregateste pentru lansare ca o surpriza pentru clienti, iata ce va aduce nou.

Huawei MATE S lansare

Huawei MATE S este un nou telef on premium surpriza pe care compania chinezeasca Huawei se pregateste sa-l lanseze pentru clientii din lumea intreaga inainte ca seria Huawei MATE 40 sa fie prezentata oficial. Huawei MATE S nu este un telefon 100% nou, iar asta pentru ca pana in 2015 a avut la vanzare un asemenea model, renuntand la el pentru a se concentra pe seria principala, dar iata ca a gasit de cuviinta sa-l readuca pe piata pentru clienti.

Huawei MATE S ar urma sa fie lansat chiar luna viitoare de catre chinezi, ca o adevarata surpriza, iar asta pentru ca seria Huawei MATE 40 este asteptata pentru lansarea bia undeva prin septembrie. Se pare ca Huawei MATE S va fi diferit fata de Huawei MATE 40 Pro, de exemplu, iar asta pentru ca va fi facut cu componente care sunt deja folosite in telefoanele companiei, deci un posibil chip Kirin 990, si alte componente utilizate in Huawei P40 Pro, poate si Plus.

Huawei MATE S: Nou Telefon Premium SURPRIZA de la Chinezi

Huawei mate s lansare china

Huawei MATE S va fi lansat initial doar in China, acolo unde se testeaza unele dintre modelele noi de telefoane inainte de a fi lansate de catre companie si in alte zone de pe glob. Mai mult decat atat, decizia de a lansa Huawei MATE S vine si pentru ca telefonul nu va avea serviciile Google si multe aplicatii dorite de catre oameni, deci vanzarile in afara Chinei nu vor fi cele asteptate de catre companie, asa ca se pune accent pe ceea ce se intampla acolo si atat.

Huawei MATE S este gandit pentru a fi un telefon premium, dar in comparatie cu Huawei P40 Pro Plus ar putea fi doar diferente foarte mici, ceea ce ar putea face destul de dificila alegerea noului model. Desigur ca ramane sa vedem care vor fi specificatiile totale ale Huawei MATE S pentru a ne putea face o idee cu privire la ceea ce va oferi, insa in baza a ceea ce stim acum, se pare ca lansarea e facuta doar pentru a oferi ceva nou pe piata.

Huawei MATE S nu are deocamdata o data de lansare anuntata, dar nici vreun posibil pret, asa ca ramane de vazut ce va fi anuntat de catre compania chinezeasca.