RCS & RDS: Decizie URIASA pentru Clienti de care sa Profiti

RCS & RDS a luat o decizie care se va dovedi a fi extrem de importanta pentru clientii sai in viitor, iata ce face si cum is depaseste concurenta.

RCS & RDS acces

RCS & RDS a luat o decizie foarte importanta pentru clientii din Romania in 2019 si a mers mai departe cu ea in 2020, fiind surprinzator de incapatanata sa faca ceva ce putina lume creada ca va face. Cei de la RCS & RDS au decis sa investeasca masiv in reteaua 5G din Romania, avand acoperire mai mare decat oricare dintre concurentii lor, iar decizia e una surprinzatoare din moment ce retelele sale 3G si 4G sunt net inferioare celor ale concurentei.

RCS & RDS are retele 3G si 4G care desi au acoperire buna, in interiorul cladirilor au semnal slab, iar chiar in afara lor au viteze de internet foarte mici, deci investitiile au mers si in reteaua 5G. Cei care sunteti clienti ai RCS & RDS si vreti sa aveti parte de un upgrade cel putin pe partea de navigare pe internet, streaming, etc, atunci un telefon 5G va poate ajuta sa beneficiati de viteze de internet demne de anul 2020, reteaua fiind capabila sa vi le ofere.

RCS & RDS: Decizie URIASA pentru Clienti de care sa Profiti

RCS & RDS investeste in reteaua 5G pentru ca retelele 3G si 4G au ramas la nivelul anilor 2014/2015 in mterie de performante pentru partea de internet, si probabil de apeluri telefonice. Desi RCS & RDS a extins retelele in toata tara, n-a facut-o cu echipamente de ultima generatie, cu folosesc Orange si Vodafone, primul oferind viteze si de peste 100 Mbps in case, ceea ce Digi nu ofera acum, ale sale fiind de cam 10 ori mai mici in cladiri, din pacate.

RCS & RDS pune accent pe 5G pentru ca e mai usor sa extinda aceasta retea si sa le ofere clientilor o experienta demna de anul 2020 in materie de viteze de internet mobil, mai ales ca multa lume face streaming. Chiar si vizualizarea de clipuri video pe Facebook, sau YouTube, are nevoie de conexiuni rapide pentru calitate buna si incarcare rapida, iar o transmisiune live facuta pe Facebook va avea calitate extrem de slaba cu o conexiune mobila a RCS & RDS.

RCS & RDS vine acum cateva telefoane mobile care sunt compatibile cu reteaua sa 5G, preturile pornind de la cam 2300 de LEI, iar daca aveti banii, si stati intr-un oras cu retea 5G, merita pe deplin sa profitati de decizia companiei de a va oferi acces la tehnologie.