CEC Bank: Anunt URIAS pentru Clienti, ce NU Stiau ca Primesc

CEC Bank are un anunt urias pentru toti clientii sai din Romania, iata ce nu stiau acestia ca primesc de la banca, si cum te poti folosi de serviciu

CEC Bank card2card

CEC Bank are in acest weekend un anunt urias pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca multi dintre ei nu stiau ca primesc un serviciu special de la banca, de la care se pot folosi chiar acum. Cei de la CEC Bank il promoveaza in aceasta perioada in care este mai bine sa nu vizitam bancomatele, si sa ramanem in case pentru a fi in siguranta, si in aceasta idee le recomanda clientilor serviciul Card2Card Transfer in acest weekend.

CEC Bank a creat acest serviciu pentru a le permite clientilor sa faca foarte rapid transferuri de bani dintr-un cont in altul direct de pe propriile telefoane mobile, totul de oriunde s-ar afla. CEC Bank spune ca acest serviciu este un portofel digital care poate fi accesat printr-o aplicatie speciala pentru telefoane mobile, iar acolo pot fi adaugate cardurile emise de catre banca pe numele lor de catre diverse institutii financiar – bancare.

CEC Bank: Anunt URIAS pentru Clienti, ce NU Stiau ca Primesc

CEC Bank spune deasemenea ca in acest portofel digital pot fi adaugate deasemenea si cardurile de loialitate emise de catre diversi comercianti, deci avem acces foarte rapid la acestea din telefoane. Desigur ca pentru fiecare plata, sau transfer de bani, facut folosind unul dintre cardurile adaugate acolo, aplicatia dezvoltata de catre cei de la CEC Bank va afisa si o notificare pe telefon pentru ca utilizatorul sa stie rapid exact ce se intampla.

💳💸💳 Card2Card Transfer este portofelul tău virtual. Trimiți și primești lei sau euro doar cu telefonul, rapid și gratuit. #CECBank #Card2CardTransfer

Publicată de CEC Bank pe Sâmbătă, 25 aprilie 2020

CEC Bank le ofera clientilor din Romania un serviciu extrem de util in aceasta perioada, dar si in general, iar asta pentru ca a avea un portofel digital e mai bine decat a avea unul fizic. Avand in vedere ca stam mai mult pe telefoane decat cu portofelele in mana, adaugarea cardurilor in aceasta aplicatie de la CEC Bank ne usureaza foarte mult viata si ne ajuta sa tinem mult mai usor evidenta platilor pe care le facem, dar si sa facem transferuri mai simple.

CEC Bank ofera in mod gratuit aplicatia care permite controlarea tuturor acestor carduri digitale, insa transferurile de bani intre conturi de la diverse banci au comisioane de care trebuie sa stiti.