DIGI Romania: Primesti Asta GRATUIT Acum, Cat e de IMPORTANT

DIGI Romania le ofera clientilor din tara acest beneficiu gratuit chiar acum, iata cat este de important pentru toti care au nevoie de el n perioada aceasta.

DIGI Romania cloud

DIGI Romania ofera in mod gratuit pentru unii dintre clientii din Romania un serviciu care poate fi de foarte mare ajutor in momentul de fata, iar asta in conditiile in care e posibil ca invatatul de la distanta sa se prelungeasca. Vorbesc despre serviciu DIGI Storage, adica o platforma cloud care pentru unii dintre clentii serviciilor de internet este oferita gratuit, in timp ce pentru unii are mult spatiu de stocare la preturi care incep de la numai 3 LEI la DIGI Romania.

DIGI Romania ofera acest serviciu gratuit pentru ce care au abonamente de internet Fiberlink 500, sau Fiberlink 1000, in timp ce abonamentele mai mici trebuie sa plateasca 3 LEI pentru 50 GB spatiu de stocare. Acum daca va intrebati la ce v-ar fi util totul in aceasta perioada, ei bine, daca aveti de facut cursuri de acasa, si nu aveti un calculator, ci urmariti transmisiunile de pe telefon, sau tableta, atunci spatiul de stocare oferit de DIGI Romania poate fi extrem de util.

DIGI Romania: Primesti Asta GRATUIT Acum, Cat e de IMPORTANT

DIGI Romania v-ar putea ajuta sa stocat in cloud-ul sau toate documentele de care aveti nevoie pentru lectii, fie ca sunteti parinti, sau copiii, avand acces foarte rapid la el indiferent de dispozitiv. Avand in vedere ca majoritatea serviciilor de tip cloud nu ofera mult spatiu de stocare, care de obicei e ocupat cu backup-uri de telefoane, sau poze, DIGI Storage poate fi o solutie foarte buna pentru cei care sunt clienti ai DIGI Romania si fac cursuri online.

DIGI Romania poate sa va faca viata mai usoara si daca sunteti studenti si aveti multe cursuri de organizat in aceasta perioada, sau chiar dupa ce se termina starea de urgenta. Desi e posibil ca scoala sa se reia la final de luna mai, inca ne desparte o luna de zile pana atunci, iar DIGI Romania v-ar putea ajuta sa organizati si sa accesti mai usor lectiile si cursurile primite de la scoli sau universitati.

DIGI Romania are oferta cu spatiu gratuit, sau la pret mic, pentru clienti de foarte multa vreme, fara modificare, asa ca puteti beneficia de ea fara probleme si in aceasta perioada.