Facebook va permite apeluri video prin aplicatia Dating

Facebook video dating

Facebook a lansat cu ceva timp in urma o aplicatie speciala pentru cei care vor sa-si gaseasca jumatatea, ea avand denumirea Facebook Dating, si fiind in esenta o alternativa pentru Tinder, iar acum vine cu ceva special pentru perioada de pandemie cu Coronavirus.

Facebook urmeaza sa le permita utilizatorilor acestor platforme sa faca apeluri video prin Facebook Messenger in loc sa se intalneasca in lumea reala, totul in ideea de a le permite oamenilor sa intre si sa ramana mai usor in contact cand nu se pot intalni.

Facebook face fix ceea ce nu dorea sa faca de al bun inceput, iar asta pentru ca acum le permite practic utilizatorilor sa faca sesiuni de video chat privat direct prin Facebook Messenger si aplicatia pentru Dating, dar pana la urma era de asteptat sa se intample asa ceva.

Facebook a rezistet cat a putut pana cand sa implementeze aceasta functie, dar lasata fara optiuni de pandemia de Coronavirus, compania a luat intr-un final decizia de a permite si apelurile video pentru cei care vor sa fie in legatura vizuala live in aceasta perioada.

Facebook video dating messenger

Facebook nu a dezvaluit pana in momentul de fata cam cand ar dori sa lanseze aceasta functie noua pentru utilizatorii din lumea intreaga, astfel ca ramane de vazut cat va dura pana cand ea va fi disponibila pentru toti oamenii.