Telefoanele Huawei: Vestea GROZAVA pentru Toti Utilizatorii

Telefoanele Huawei au parte de o veste grozava pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce a decis sa faca acum compania pentru toti clientii sai.

Telefoanele Huawei maps

Telefoanele Huawei noi, dupa cum prea bine stiti deja, au o foarte mare problema, mai exact nu au Google Play Store si Google Mobile Services preinstalate, deci utilizatorii nu au acces la milioane de aplicatii pentru Android. Printre acestea se numara aplicatii precum Facebook, Instagram, Google Maps, Google Chrome, YouTube, WhatsApp, si multe altele, iar desi problema generala nu se va rezolva curand, pentru telefoanele Huawei vine totusi o rezolvare partiala pentru partea de navigare ghidata online.

Telefoanele Huawei lansate dupa mai 2019 incoace au acum posibilitatea de a instala din App Gallery aplicatia Here WeGo Maps, fosta Here Maps, ca alternativa la aplicatia preinstalata. Pentru telefoanele Huawei a fost creat un parteneriat intre compania chinezeasca si TomTom astfel incat utilizatorii din Occident sa poata avea parte de harti detaliate pentru locatiile in care locuiesc, insa chinezii vor sa ofere chiar mai mult decat atat pentru clienti.

Telefoanele Huawei: Vestea GROZAVA pentru Toti Utilizatorii

Telefoanele Huawei au prin Here WeGo Maps posibilitatea de a beneficia de navigare ghidata in multe zone de pe glob, harti offline, plus multe alte beneficii, platforma fiind apreciata la nivel global pentru ceea ce ofera. Decizia de a aduce aceasta aplicatie in App Gallery pentru telefoanele Huawei este una care ne arata faptul ca exista interes din partea Huawei pentru a acoperi cat mai multe dintre nevoile utilizatorilor din toata lumea.

Telefoanele Huawei vor avea parte de un mare beneficiu multumita acestei aplicatii foarte bune care e folosita si de foarte multa lume de pe intreaga planeta in momentul de fata. Da, aplicatia Here WeGo Maps nu este la fel de buna precum Google Maps, sau Waze, dar este o alternativa mai buna la o aplicatie care are harti ce nu sunt suficient de bine actualizate, deci cei care cumpara telefoanele Huawei noi vor avea parte de experienta asteptata.

Telefoanele Huawei ar putea avea parte de un beneficiu si mai mare daca proiectul Huawei Search se va dovedi a fi suficient de bun si va permite instalarea oricaror aplicatii de la dezvoltatorii lor.