Netflix: Vesti foarte BUNE pentru TOTI Abonatii din Romania

Netflix are vesti foarte bune pentru toti abonatii din Romania, iata ce a anuntat compania, si de ce ne putem bucura chiar in acest moment in platforma.

Netflix romani

Netflix are foarte multi romani abonati sa vada filmele, serialele si documentarele care sunt disponibile in momentul de fata pentru ei, iar luna aceasta a fost lansat si destul de mult continut nou in platforma. Cei de la Netflix au si anuntat ce anume a fost lansat special pentru Romania in cadrul librariei de continut care este accesibil si la noi, si exista destul de multe surprize foarte bune care ne asteapta in cadrul platforme chiar acum.

Netflix a anuntat cateva filme disponibile din 10 aprilie in Romania, iar printre cele mai importante pe care le putem vedea se numara Love Wedding Repeat, sau Outer Banks. Sergio, #blackAF, seria The Fast and the Furious, sau Despicable Me, se numara deasemenea printre filmele si serialele foarte bune care sunt disponibile inca din prima parte a acestei luni, deci vorbim despre o veste foarte buna pentru toti cei care asteptau noutati importante.

Netflix romani filme

Netflix: Vesti foarte BUNE pentru TOTI Abonatii din Romania

Netflix a continuat si cu o alta lista de filme si seriale care au fost sau urmeaza sa fie lansate in perioada urmatoare in platforma, si exista cateva noutati foarte interesante. Extraction este “capul de lista”, urmat de catre serialul After Life, iar de astazi va fi disponibil inclusiv un documentar care ofera informatii despre Coronavirus, plus unele explicatii privind virusul, dar trebuie sa il priviti destul de obiectiv, gandindu-va ca unele informatii pot fi incorecte.

Netflix lanseaza lunar zeci de filme si seriale pentru abonatii din toata lumea, insa in Romania nu sunt toate disponibile, asa cum se intampla in fiecare luna, din pacate. Avand in vedere ca listele din acest articol sunt publicate de catre cei care reprezinta Netflix in Romania, tot continutul va putea fi vazut de catre toti abonatii din tara in din ziua in care totul va fi disponibil chiar si in intreaga lume, astfel ca acum stiti exact ce puteti vedea.

Netflix romani filme seriale

Netflix are mii de filme, seriale, documentare disponibile in momentul de fata, inclusiv continut special pentru Romania, astfel ca aveti ce sa urmariti in momentul de fata.