DACIA Duster: VIDEO, Test OFFROAD cu Land Rover Freelander 2

DACIA Duster apare astazi intr-un test offroad impresionant care il pune fata in fata cu un Land Rover Freelander 2, iata cum se descurca suv-ul romanesc.

DACIA Duster si Land Rover Freelander 2 apar intr-un test foarte interesant care ne arata de ce uneori diferenta mare de pret dintre masini nu se justifica in chiar tot ceea ce face un client cu acea masina. Desi Land Rover Freelander 2 vine de la un brand recunoscut pentru faptul ca face masini de teren foarte bune, in fata DACIA Duster nu se dovedeste a fi o masina cu foarte mult diferita, cel putin cand vine vorba despre drumurile facute pe teren accidentat.

DACIA Duster este o masina de teren foarte capabila, asa cum v-am aratat deja in unele dintre clipurile video anterioare in care ea era pusa fata in fata cu modele de la alte brand-uri, tot in teste offroad. DACIA Duster reuseste sa se descurce foarte bine atat pe teren uscat, cat si pe noroi, sau zapada, si ati vazut asta deja in teste offroad anterioare, reusind chiar sa depaseasca alte masini de la brand-uri mult mai celebre, ceea ce nu parea chiar atat de probabil.

DACIA Duster: VIDEO, Test OFFROAD cu Land Rover Freelander 2

DACIA Duster tine astazi totusi pasul cu un Land Rover Freelander 2 in acest test, si asta ne arata ca desi vorbim despre o diferenta mare intre ceea cee in spatele caroseriei, in exploatare masinile pot avea performante similare offroad. Conteaza desigur foarte mult si pe unde se merge, ce fel de cauciucuri au masinile, puterea motorului, cuplul, si cum reuseste computerul de bord de pe DACIA Duster sa trimita puterea la rotile care au aderenta.

DACIA Duster a fost trecut zilele trecute printr-un test de acest gen cu un model de la Suzuki, iar acolo am vazut ca a reusit sa demonstreze ca are un software mai bine gandit care trimite putere acolo unde e nevoie de ea. In cazul de astazi, DACIA Duster se descurca la fel de bine in vata acestui Land Rover Freelander 2, dar asta nu e tocmai o surpriza, pentru ca am mai vazut in trecut teste facute cu masini de la acelasi producator, ele fiind la fel de bune.

DACIA Duster urmeaza sa aiba in 2021 parte de un upgrade, cu un model facelift pregatit pentru a fi pus in vanzare, insa inca nu se stie ce fel de schimbari ar urma sa aduca acesta.