Facebook: Live-urile doar cu plata posibile incepand de astazi

Facebook Live plata

Facebook face o schimbare extrem de interesanta pentru functia ce ne permite a efectuam transmisiuni live, astfel ca in curand cei care folosesc acest sistem vor putea sa le ceara bani oamenilor care vor sa le vada transmisiunile in viata de zi cu zi.

Facebook implementeaza aceasta functionalitate pentru a trage o aprte dintre persoanele care folosesc Twitch, de exemplu, pentru a genera bani din transmisiunile in direct pe care le fac, pana in momentul de fata nefiind disponibila o functie similara in aceasta platforma.

Facebook implementeaza functionalitatea si pentru artistii care in aceasta perioada nu pot face spectacole si au nevoie de bani, ei putand restrictiona accesul la sesiunile live pentru toata lumea, astfel ca vizualizarea va fi posibila doar in urma platii unei sume de bani.

Facebook Live plata cont

Facebook urma sa treaca la acest nivel pentru ca pandemia de Coronavirus a blocat in totalitate industria de entertainment din SUA, iar acesta ar putea fi doar primul pas intr-un plan mult mai mare al americanilor de a scoate noi bani de pe urma utilizatorilor.