RCS & RDS: Vestile foarte BUNE pentru Clientii din TOATA Tara

RCS & RDS continua sa aiba vesti bune pentru clientii sai din toata tara, iata ce face in continuare compania in plina pandemie de Coronavirus fara sa stii

RCS & RDS regiuni

RCS & RDS a ramas extrem de activa in timpul pandemiei de Coornavirus, compania romaneasca reusind sa demonstreze faptul ca inclusiv in conditii de acest gen este capabila sa functioneze, dar mai important, sa se extinda. Cei de la RCS & RDS au actualizat iar hartile cu acoperire pentru retelele 2G, 3G, 4G, iar dintre toate, schimbarea care pare sa fie facuta este pentru prima dintre retele, reteaua in sine fiind si cea care are acoperirea cea mai mica, dintre acestea.

RCS & RDS a actualizat ultima oara acum 17 zile informatiile cu privire la acoperirea pentru retelele 2G, 3G, 4G, si continua ritmul de actualizare o data la aproximativ 2 saptamani de zile. In cazul retelei 2G se vede ca RCS & RDS incearca sa lege estul de sud si sud-vest, partea centrala parand sa aiba parte de acoperire mult mai buna, in timp ce in vest lucrurile se misca destul de incet, ceea ce era oricum de asteptat in plina pandemie de Coronavirus.

RCS & RDS: Vestile foarte BUNE pentru Clientii din Romania

RCS & RDS nu are la fel de usor vizibile modificarile pentru retelele 3G si 4G, iar asta pentru ca aceste retele sunt deja foarte extinse, si este foarte greu de vazut ce anume s-a schimbat pentru ele. Totusi, din moment ce RCS & RDS a actualizat hartile pentru ele, este destul de clar ca a facut totusi unele modificari, chiar daca ele ar putea fi mai mici decat par la o prima vedere, fiind destul de putine zone in care era necesara extindere acoperirii 3G si 4G.

RCS & RDS vrea totusi sa extinda cat mai mult acoperirea 2G pentru a le putea oferi clientilor din toata tara semnal mai bun pentru apelurile voce chiar si in interiorul cladirilor, sau in zone unde acoperirea e slaba. Din pacate, ceea ce nu vedem de la RCS & RDS este o imbunatatirea performantelor retelelor, astfel ca vedem in continuare pentru cele 3G si 4G limitari de viteze pentru internetul mobil, ceea ce tine operatorul cu mult sub concurenta sa acum.

RCS & RDS va continua sa faca investitii in retelele sale de telecomunicatii, iar desi de aceasta data nu vedem o schimbare si pentru reteaua 5G, este cat se poate de clar ca ea va veni.