Windows 10: PROBLEMA foarte Grava pentru MILIOANE de PC-uri

Windows 10 are o problema foarte grava pentru milioane de PC-uri din intreaga lume, iata ce a fost descoperit in sistemul de operare al Microsoft.

Windows 10 sandbox browser

Windows 10 are descoperita o problema foarte grava pe milioane de PC-uri din intreaga lume, una la care nimeni nu se astepta, dar iata ca se intampla sa apara si probleme de acest gen pentru cei care instaleaza actualizarile recente. Mai exact, cei de la Microsoft au reusit sa strice intr-o buna masura sistemul de operare Windows 10 pentru calculatoare, iar asta pentru ca o singura linie de cod modificata a stricat unul dintre sistemele de securitate ale Google Chrome.

Windows 10 are in cea mai recenta versiune o schimbare foarte importanta care dezactveaza sistemul de securitate din Google Chrome, dar si al altor browsere, in mod ironic si al Edge, pentru prevenirea afectarii PC-urilor. Toate aceste browsere folosesc un sistem special menit sa impiedice un website sa preia controlul asupra unor procese de sistem si sa le foloseasca impotriva utilizatorului, insa in cazul celei mai recente actualizari pentru Windows 10 totul a fost stricat.

Windows 10: PROBLEMA foarte Grava pentru MILIOANE de PC-uri

Windows 10 sandbox browser

Windows 10 a avut o singura linie de cod schimbata de catre cei de la Microsoft, iar din cauza ei toate sistemele de securitate ale browserelor au devenit complet inutile, conform inginerilor Google Chrome. Schimbarea foarte grava exista in cea mai recenta versiune a Windows 10 care urmeaza sa fie lansata pentru publicul larg luna viitoare, deci exista o posibilitate ca ea sa fie rezolvata, dar asta nu e sigur pentru ca Microsoft a mai lasat probleme grave in sistemele sale de operare.

Windows 10 are problema descoperita inca din versiunea beta a sistemului de operare pentru ca el este folosit deja de milioane de oameni din intreaga lume in versiune beta, tocmai pentru ca aceste probleme sa fie descoperite. In ce masura Microsoft va lua act de ceea ce spun inginerii Google ramane de vazut, insa daca noua actualizare pentru Windows 10 va fi lansata cu aceasta problema grava, atunci sute de milioane de oameni vor fi afectati.

Windows 10 nu are inca o data stabilita pentru lansarea actualizarii din luna mai, asa ca ramane sa vedem exact care sunt planurile celor din Redmond pentru noua versiune.