DIGI Romania: Anuntul SURPRIZA de Azi pentru Clientii Romani

DIGI Romania vine cu un anunt surpriza pentru clientii din Romania astazi, operatorul avand un mesaj de care ar trebui sa stie romanii din toata tara.

DIGI Romania net

DIGI Romania vine astazi cu un mesaj care pentru extrem de multi romani s-ar putea dovedi a fi extrem de important in urmatoarele luni de zile, mai ales daca au copii care nu pot merge la scoala. Cei de la DIGI Romania ne anunta ca am intrat in ultimele zile in care putem profita de o oferta foarte buna pe care au facut-o pentru clientii care folosesc serviciile lor de internet, mai exact, 50% reducere pentru 2 luni de zile daca fac upgrade la Fiberlink 1000.

DIGI Romania are de ceva vreme activa aceasta campanie speciala pentru clientii din Romania, iar toti cei care au un abonament inferior, se pot bucura de cel mai rapid, cu reducere la jumatate timp de 2 luni de zile. DIGI Romania are mai multe abonamente de internet Fiberlink fiecare cu propriile specificatii privind serviciul oferit, dar cu diferente foarte mici intre preturile platite, de doar 5 LEI, astfel ca nu prea exista motive sa nu beneficiati de tot ce e mai bun.

DIGI Romania: Anuntul SURPRIZA de Azi pentru Clientii Romani

DIGI Romania are aceasta oferta speciala pentru clientii sai din Romania, astfel ca doar cei care au un abonament de internet pot beneficia de aceasta oferta, foarte buna de altfel. Separat de asta, la un moment dat cei de la DIGI Romania rulau in paralel o campanie similara pentru clientii noi, deci daca sunteti interesati sa le deveniti clienti, ari bine sa intrebati daca primiti vreun beneficiu in cazul in care decideti sa beneficiati de serviciile lor.

Ultimele zile de ofertă! Fă-ți upgrade la net fix online, cu activare instant și beneficiezi de 50% reducere timp de 2 luni. Vreau upgrade: http://bit.ly/vitezafiberlink-oferta

Publicată de DIGI Romania pe Marţi, 28 aprilie 2020

DIGI Romania ofera viteze de internet de 1000 Mbps la abonamentul pentru care ofera reducere de 50% in primele 2 luni daca se face un upgrade de la un abonament de internet limitat. DIGI Romania ofera si upload de pana la 450 Mbps, iar daca aveti un copil care participa la cursuri online, sau daca sunteti student, atunci vitezele de internet pe care le ofera operatorul de telecomunicatii sunt foarte bune pentru a avea parte de cea mai buna experienta.

DIGI Romania nu spune clar cand expira aceasta campanie, dar cel mai probabil in data de 1 mai ea va disparea din oferta sa curenta, asa ca e bine sa stiti ca mai aveti putin timp pentru a profita de ea.