Netflix: Functia SPECIALA Integrata in WhatsApp pe Telefoane

Netflix se bucura de implementarea unei functii speciale in cadrul aplicatiei WhatsApp pentru toate telefoanele, iata ce avem disponibil de astazi.

Netflix WhatsApp

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere de pe planeta, iar pentru cei care sunt deasemenea utilizatori ai WhatsApp a venit inclusiv o functie grozava incepand de astazi. De ceva vreme aplicatia WhatsApp este capabila sa le permita utilizatorilor sa vada direct in interfata de chat orice fel de clipuri video de pe YouTube, Facebook, sau Instagram, iar incepand de astazi acealsi lucru este valabil inclusiv pentru trailerele Netflix.

Netflix are pentru toate filmele disponibile si trailere care pot fi vazute fie daca suntem, sau nu, logati, ele fiind incarcate in pagini din cadrul platformei website-ului, dar de acum si in WhatsApp. In momentul in care un prieten va partajeaza trailerul pentru un film, serial, de pe Netflix in aplicatia WhatsApp, veti putea imediat sa vedeti acel trailer direct din interfata de conversatie, totul fara a mai iesi din ea si a intra intr-un browser care sa il poata reda.

Netflix: Functia SPECIALA Integrata in WhatsApp pe Telefoane

Netflix WhatsApp trailer

Netflix va avea trailerele afisate in ferestre peste interfata de conversatie din aplicatia WhatsApp, asa cum se intampla si in cazul celorlalte clipuri video de la Facebook, Instagran, YouTube. Clipul video va ramane fix acolo chiar daca facem scroll prin fereastra de conversatie, deci vom putea vedea acel trailer de pe Netflix chiar daca ne uitam la ceva ce am discutat cu cateva minute, sau ore, in urma, fara a pierde sirul imaginilor pentru respectivul film, serial.

Netflix nu a avut, cel mai probabil, vreo interventie in implementarea acestei functii in WhatsApp, iar asta pentru ca platforma detinuta de catre Facebook de obicei implementeaza schimbarile singura. In ciuda acestlui lucru, pentru Netflix este o schimbare importanta, iar asta pentru ca oamenii vor putea partaja mai rapid trailerele in platforma, si pot fi vazute mult mai usor imagini din filme si seriale, ceea ce ar putea creste si interesul pentru continut.

Netflix va beneficia cu siguranta de aceasta schimbare, insa deocamdata ramane ca ea sa ajunga la toti utilizatorii din intreaga lume, propagarea fiind facuta incet.