Fortnite: Noua Surpriza SPECIALA Inspirata de la Netflix

Fortnite Netflix

Fortnite a avut zilele trecute un eveniment special care a adus 27 de milioane de oameni pentru a-l vedea, si pentru ca a fost un real succes, sunt desigur pregatite altele foarte importante pentru jucatorii interesati sa vada ceva diferit in cadrul platformei.

Fortnite va avea alte evenimente lansate in curand, insa intre timp, e foarte posibil ca versiunea virtuala a personajului Rake, din filmul Extraction al Netflix, sa ajunga in jocul celor de la Epic Games intr-un viitor nu foarte indepartat, poate.

Fortnite are aceasta posibilitate adusa in discutie de catre unul dintre directorii de creatie din cadrul Epic Games, acesta raspunzandu-i scriitorului filmului Extraction, care a publicat o imagine in care Rake, din filmul Netflix, se lupta cu Keanu Reeves, care exista de mult in joc.

Fortnite ar putea bucura multa lume daca ar aduce in joc si o versiune virtuala a lui Rake, pentru a se lupta impreuna cu cea a lui John Wick, insa totul depinde de cat interes va descoperi Epic Games ca exista pentru un asemenea tip de personaj in joc.

Fortnite a introdus anul acesta skin-uri speciale pentru Deadpool si Keanu Reeves, impreuna cu multe evenimente si obiecte care au legatura cu John Wick si Deadpool, asa ca orice e posibil pentru Extraction.