Playstation 5: Veste GROZAVA de la Sony privind Lansarea

Playstation 5 revista design

Playstation 5 este una dintre cele mai importante console care va fi lansate in anul 2020, iar daca astepti cu nerabdare sa vezi ce urmeaza sa aduca ea, ei bine cei de la Sony au niste vesti foarte bune pentru toata lumea, chiar prin revista dedicata consolelor proprii.

Playstation 5 este promovata pe una dintre paginile principale ale revistei create de catre cei de la Sony, acolo fiind prezentat faptul ca urmeaza sa fie dezvaluite unele dintre jocurile care vor fi lansate pentru consola, dar vom vedea si ce fel de experienta ofera ele.

Playstation 5 are sugerata prezentarea oficiala, impreuna cu noul design, pentru luna mai, viitoarea versiune a revistei celor de la Sony urmand a fi lansata in saptamanile urmatoare, iar ea ne-ar putea prezenta si design-ul pe care il asteptam cu totii.

Playstation 5 a avut anuntat de catre unii dintre managerii Sony faptul ca vom vedea foarte curand design-ul noii console, iar ceea ce dezvaluie revista acum pare sa sustina aceasta idee, lumea asteptand cu mare nerabdare sa afle cum va arata produsul in final.

Playstation 5 revista design

Playstation 5 ar urma sa fie prezentata in mod oficial undeva in cursul lunii urmatoare, sau prin vara, dar vanzarile oficiale pentru ea vor incepe abia prin noiembrie, deci avem mult de asteptat pana cand o vom putea cumparata efectiv de la japonezi.