Huawei MATE 40 Pro: Prima IMAGINE cu Noua Camera SPECIALA

Huawei MATE 40 Pro are prezentata o prima imagine in care ni se prezinta noua camera speciala cu o inovatie adusa in premiera pentru telefoane mobile.

Huawei MATE 40 Pro special

Huawei MATE 40 Pro este in proces de dezvoltare la compania Huawei, lansarea sa fiind la doar vreo 4 luni distanta, iar cu aceasta ocazie putem vedea pentru prima oara si cum ar trebu sa arate noua camera speciala. Imaginea de mai jos arata unul dintre design-urile care este avute in vedere acum pentru camera din Huawei MATE 40 Pro, aceasta urmand a fi una care va folosi o serie de tehnologii noi care pana acum n-au fost integrate in telefoane.

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa fie lansat cu o camera care foloseste noi lentile speciale pentru a permite inregistrarea de imagini si clipuri video care au calitate mult mai buna. Acestea vor fi produse folosind un proces de fabricatie special, iar asta pentru ca Huawei MATE 40 Pro are nevoie de un sistem modern pentru inregistrarea de imagini si clipuri video, iar inovatiile fac parte din ultimele generatii de telefoane din aceasta serie, deci sunt asteptate si aici.

Huawei MATE 40 Pro: Prima IMAGINE cu Noua Camera SPECIALA

Huawei MATE 40 Pro special camera
Prototip cu posibila camera a Huawei MATE 40 Pro.

Huawei MATE 40 Pro va avea noua camera produsa cu dificultate pentru ca vorbim despre ceva complet nou, dar investitia in tehologie va merita cu siguranta pentru ca, in general, ce au facut ei, au copiat altii. Huawei MATE 40 Pro va da cu siguranta startul implementarii acestei noi tehnologii pentru camere, cunoscuta acum cu denumirea “freeform”, si in mod teoretic asta ar trebui sa ii tina cu mult deasupra concurentei in materie de fotografie pentru telefoane.

Huawei MATE 40 Pro are prezentata in imaginea de mai sus o camera principala care pare sa fie formata din patru senzori de imagine, si ceea ce lipseste este senzorul de imagine ToF. E posibil ca acest senzor de imagine ToF sa nu fi fost adaugat in Huawei MATE 40 Pro in acest prototip, sau e posibil sa dispara, asa cum ar urma sa se intample si la Samsung GALAXY Note 20, dar totul depinde foarte mult felul in care va fi i nfinal creat noul model de telefon.

Huawei MATE 40 Pro va fi prezentat in luna septembrie acestui an, si ar trebui sa ajunga in magazine tot atunci, dar foarte multe depind de ceea ce va dori sa faca compania cu el.