BCR Romania: Mesajele IMPORTANTE de care sa STIE Clientii

BCR Romania are mesaje importante pentru clientii sai din toata tara, si e bine ca toata lumea sa stie de ele in plina pandemie de Coronavirus.

BCR Romania sfaturi

BCR Romania incearca sa isi ajute clientii in aceasta perioada dificila pentru toata lumea, astfel ca a publicat zilele acestea doua mesaje foarte importante care ar trebui sa ajunga in atentia foarte multor persoane. Vorbim despre mesaje care sunt utile nu doar pentru clientii BCR Romania, ci si pentru toti romanii, iar asta pentru ca informatiile din ele sunt de mare folos pentru toti cei care in aceasta perioada incearca sa se protejeze impotriva unei infectari cu noul Coronavirus.

BCR Romania vine cu un sfat de la un specialist in politici medicale, Vlad Mixich, care ne recomanda sa ne curatam zilnic telefonul si tastatura, sau alte obiecte cu care lucram in mod constant. Sfatul este cu atat mai important in cazul in care mergeti la munca in afara casei, insa si daca stati acasa nu strica sa va curatati obiectele de lucru cat mai des, BCR Romania cerand ajutorul expertilor pentru a distribui cat mai departe mesajul care a venit si de la autoritati.

Chiar dacă stăm acasă, nu trebuie să uităm de igienă. 😀 Începeți cu lucrurile pe care le folosiți cel mai des în timpul…

Publicată de BCR pe Luni, 27 aprilie 2020

BCR Romania: Mesajele IMPORTANTE de care sa STIE Clientii

BCR Romania a cerut si sfatul unui alt expert, de aceasta data “de suflete”, el avand numele Gáspár György, si recomandarea sa este sa avem grija inclusiv de psihicul nostru nu doar de fizic. Recomandarea sa este sa pastram in continuare contactul cu persoanele noastre dragi, indiferent cum facem acest lucru, BCR Romania cerand aici recomandarea unui expert care ne spune ceea ce auzim de foarte multa vreme, din cam toate partile, de altfel.

„Izolarea poate părea o oportunitate de relaxare, dar nu uita să ai grijă de sufletul tău. Vorbește zilnic cu cei dragi…

Publicată de BCR pe Marţi, 28 aprilie 2020

BCR Romania a anuntat zilele trecute doua masuri foarte importante pentru clientii sai din Romania, prima avand in vedere posibilitatea de a retrage in continuare bani de la bancomate fara comisioane. A doua este legata de cardurile bancare care sunt emise in perioada starii de urgenta, BCR Romania hotarand ca ele vor fi trimise prin curier catre clientii sai oriunde in tara, deci nu mai trebuie mers intr-o agentie pentru a ridica acel card.

BCR Romania s-a concentrat zilele acestea mai mult pe persoanele juridice si programul IMM Invest, dar are sfaturi foarte bune pentru clientii persoane fizice, si sigur va mai pregati alte masuri bune.