RCS & RDS: Ce le Cere TUTUROR Clientilor Romani sa Faca Acum

RCS & RDS vine cu o cerere foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce este foarte bine sa faci chiar in acest moment, la recomandarea lor.

RCS & RDS sanatate

RCS & RDS a venit astazi cu o noua cerere pentru toti clientii sai din Romania, iar aici ne referim la cei care inca nu au facut ceea ce li s-a recomandat inca de acum cateva luni de zile. RCS & RDS le cere clientilor de vreun an de zile sa isi activeze factura electronica si sa renunte la cea in format fizic, partial si din cauza costurilor pentru a trimite facturile in acest mod, economiile lunare ale companiei putand fi extrem de mari.

RCS & RDS si-a intensificat mesajul in perioada pandemiei de Coronavirus, iar asta in conditiile in care primirea facturii in format fizic poate reprezenta un risc pentru persoanele care le asteapta acasa. Vorbim despre un posibil contact cu un postas, sau curier, contact cu plicul in care vine factura, iar cei de la RCS & RDS le recomanda clientilor sa fie in siguranta si sa isi activeze factura electronica pentru a nu mai astepta sa le vina ceva prin posta.

RCS & RDS: Ce le Cere TUTUROR Clientilor Romani sa Faca Acum

RCS & RDS permite activarea facturii electronice in doar cateva secunde pe website-ul sau daca aveti deja un cont inregistrat acolo, ceea ce desigur ca simplifica intreaga idee de a ramane in siguranta. Dupa activarea facturii electronice, RCS & RDS o va trimite pentru clienti prin email sau chiar prin WhatsApp, o notificare prin SMS fiind deasemenea trimisa pentru a le spune oamenilor cat trebuie sa plateasca pentru serviciile de care se bucura.

Rămâi în siguranță! Activează factura electronică și o primești doar pe adresa de mail. 📧📧Activează factura electronică: https://www.digiromania.ro/factura

Publicată de DIGI Romania pe Miercuri, 29 aprilie 2020

RCS & RDS este singurul operator de telecomunicatii care le permite clientilor sa prmeasca factura in format electronic si prin WhatsApp, masura fiind una speciala pentru cei care nu au adresa de email. Exista foarte multi romani care au cont de WhatsApp, dar nu si de email, iar asta pentru ca nu e nevoie de unul pentru a folosi platforma, ci doar de un numar de telefon, iar RCS & RDS le ofera oamenilor toate motivele sa renunte la metoda antica de a-si primi factura electronica.

RCS & RDS ofera in mod gratuit factura electronica pentru toti clientii sa din Romania, deci nu exista vreun motiv real sa nu activati primirea facturilor in acest mod in momentul de fata.