Vodafone: Cerere IMPORTANTA pentru TOTI Clientii din Romania

Vodafone are o cerere foarte importanta pentru toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stie in momentul de fata toti cei care-i folosesc serviciile.

Vodafone donatii

Vodafone vine astazi cu o cerere extrem de importanta pentru toti clientii sai din Romania, una de care ar trebui sa tina cont toti cei care sunt dornici sa contribuie, asa cum pot, la salvarea Romaniei. Cei de la Vodafone le cer clientilor sa sustina fondul de urgenta pentru donatii care vor ajunge catre sistemul medical din Romania, si nu numai, direct din platforma de jocuri Mystery Box, despre care v-am mai vorbit si inainte de Paste.

Vodafone atunci ofera cadouri pentru clientii care se jucau acolo, insa acum le cere oamenilor sa sustina fondul direct din Mystery Box pentru a contribui la salvarea Romaniei in aceasta criza. Vodafone spune ca in acea platforma are o sectiune speciala deschisa pentru Fundatia Vodafone, iar toti clientii pot sa faca donatii direct catre ea din platforma pentru a ajuta cu bani Asociatia pentru Relatii Comunitare, sustinuta de catre operator in aceasta perioada.

Vodafone: Cerere IMPORTANTA pentru TOTI Clientii din Romania

Vodafone a facut donatii in aceasta perioada pentru a sustine lupta impotriva noului Coronavirus, iar ceea ce vedem acum este o cerere pentru oamenii din Romania care inca mai vor sa doneze. Chiar daca autoritatile au reusit sa cumpere unele echipamente medicale, conform ministrului Nelu Tataru, acestea sunt suficiente pentru maxim o luna si jumatate, iar asta in spitalele principale din tara, unde ajung si persoanele cu noul Coronavirus.

Ne jucăm de la distanță, dar ajutăm împreună.Fondurile strânse vor susține Fondul de Urgență gestionat de Asociatia…

Publicată de Vodafone Romania pe Miercuri, 29 aprilie 2020

Vodafone cere donatii pentru a strange bani si a cumpara echipamente medicale in continuare, poate chiar si pentru celelalte spitale mai mici din Romania, care s-au plans mai totdeauna de lipsa lor. Este nevoie inclusiv in acestea de echipamente medicale care sa-i protejeze pe doctori, iar asta deoarece ei inclusiv in orasele mici pot aparea focare de infectie, Tandarei fiind un foarte bun exemplu, deci trebuie protejat personalul medical si de acolo in aceasta perioada.

Vodafone este doar unul dintre operatorii de telecomunicatii care in aceasta perioada le cere clientilor sa doneze pentru a ajuta lupta impotriva noului Coronavirus in Romania, si fiecare ban in plus conteaza in aceasta lupta.