Samsung GALAXY NOTE 20: OFICIAL, Lansarea a fost Confirmata

Samsung GALAXY NOTE 20 are in mod oficial confirmata lansarea de catre compania Samsung, iata ce planuri are aceasta pentru noul model de telefon.

Samsung GALAXY NOTE 20 confirmat

Samsung GALAXY NOTE 20 are lansarea confirmata in mod oficial de catre cei de la Samsung, compania dandu-le clientilor de inteles ca nu va “sari” peste seria sa dedicata celor din mediul business. Vorbim despre un Samsung GALAXY NOTE 20 care ar trebui sa fie prezentat undeva in cursul lunii august, si lansat cam tot pe atunci, insa acum si primele detalii clare cu privire la faptul ca el este in dezvoltare, asta desigur daca nu-i mai credeti pe leakeri.

Samsung GALAXY NOTE 20 are confirmata lansarea de catre cei de la Samsung printre informatiile pe care le-a dezvaluit cu privire la rezultatele sale financiare pentru primul trimestru din 2020. Coreenii au spus foarte clar faptul ca vor lansa noi modele din seria Note, deci Samsung GALAXY NOTE 20, si ele vor veni impreuna cu un nou model de telefon pliabil, iar asta pentru ca GALAXY Z Flip are vanzari bune, si compania vrea sa profite de asta.

Samsung GALAXY NOTE 20: OFICIAL, Lansarea a fost Confirmata

Samsung GALAXY NOTE 20 nu are dezvaluite si detlaiile privind noutatile pe care le va aduce, compania coreeana spunand doar ca pregateste seria pentru a o pune in vanzare, ceea ce desigur ca nu e o surpriza chiar atat de mare. Stiam deja ca Samsung GALAXY NOTE 20 este pregatit pentru a ajunge in magazine in perioada nu chiar atat de indepartata, dar acum e 100% sigur ca telefoanele vor fi puse in vanzare in aceasta vara, la un an dupa seria anterioara.

“Compania va continua să ofere produse diferențiate în segmentul premium, odată cu lansarea de noi modele pliabile și Note. De asemenea, Compania intenționează să consolideze competitivitatea produsului prin extinderea adopției 5G la telefoanele inteligente de pe piața de masă și îmbunătățirea eficienței operaționale în toate domeniile de cercetare și dezvoltare, producție, furnizare, canal și marketing.”

Samsung GALAXY NOTE 20 este asteptat in vara cu aceleasi componente precum modelele care au fost lansate in primavara, adica seria S20, de la procesor si pana la camera. Informatiile descoperite pana acum in software-ul pe care coreenii il pregatesc pentru aceasta serie confirma faptul ca Samsung GALAXY NOTE 20 nu va avea modificari mari in raport cu modelele din primavara, asa ca n-ar trebui sa ne asteptam sa vedem diferente pentru el.

Samsung GALAXY NOTE 20 ar putea fi totusi ceva mai scump, cel putin in anumite versiuni, compania coreeana experimentand cu succes cu seria S20, si probabil va incerca sa faca acelasi lucru cu Note 20.