CEC Bank: Mesaj IMPORTANT pentru Clientii din Toata Romania

CEC Bank are un mesaj foarte important pentru clientii sai din toata tara, iata ce spune banca si ce se intampla astazi pentru clientii din tara.

CEC Bank unitati

CEC Bank a publicat un mesaj foarte important care ii vizeaza astazi pe toti clientii sai din Romania, si vorbim despre ceva ce ar trebui sa stie toata lumea pentru ca sunt vizatii cu totii chiar astazi. CEC Bank a anuntat ca de 1 mai toate agentiile sale sunt inchise in Romania, ceva ce era de asteptat, si ceva ce se intampla in fiecare an in aceasta zi, iar acum mai ales ca ne aflam in stare de urgenta, masura e cu atat mai logica pentru tara noastra.

CEC Bank a facut fix acelasi lucru si inainte de Paste, luand decizia de a nu tine deschise agentiile sale in zilele dinaintea acelui weekend, iar acum totul se intampla exact la fel pentru a-i proteja pe clienti si angajati. CEC Bank ia aceasta masura deasemenea pentru ca oamenii sa nu aiba motive sa iasa din case in aceasta perioada, si stim cu totii ca foarte multa politie se afla pe strazi pentru a se asigura ca ordonantele militare impuse in tara sunt respectate.

CEC Bank: Mesaj IMPORTANT pentru Clientii din Toata Romania

CEC Bank spune deasemenea ca toti clientii care au nevoie sa faca tranzactii, sau orice altceva, au la dispozitie platforma sa de internet banking, CEConline, dar si aplicatia dedicata. CEC Bank ofera in continuare acolo toate serviciile pentru ca vorbim despre o platforma de internet, care nu are nevoie de la fel de multi oameni pentru a functiona, deci daca aveti ceva de facut, va puteti folosi de ea in continuare zilele acestea in Romania.

Unitățile CEC Bank sunt închise pe 1 Mai, dar voi aveți la dispoziție canalele noastre digitale.#CECBank #Româniavafibine

Publicată de CEC Bank pe Joi, 30 aprilie 2020

CEC Bank a anuntat si zilele trecute ca toti clientii sai din Romania pot folosi o aplicatie avansata pentru telefoane mobile care le permite sa controleze totul in legatura cu conturile lor, si nu numai. Clientii CEC Bank pot deasemenea sa faca transferuri de bani in banca, sau catre alte banci, pot vedea ce tranzactii s-au facut, pot face modificari pentru carduri, si pot inclusiv sa adauge carduri de la alte banci pentru a le administra mai usor.

CEC Bank le recomanda de ceva vreme tuturor clientilor din Romania sa foloseasca platforma sa online in aceasta perioada, si ar fi bine sa le respectati recomandarile acum.