Vodafone Romania: 1 Mai, Anunt SPECIAL pentru TOTI Clientii

Vodafone Romania are de 1 mai un mesaj special pentru toti clientii sai din tara, si nu numai, iata ce a pregatit operatorul de telecomunicatii pentru noi.

Vodafone Romania reprezentatii

Vodafone Romania are un anunt special de 1 mai pentru toti clientii sai din tara, iar asta deoarece foarte multi sunt blocati in casa in aceasta perioada, si nu se pot bucura de o zi care in mod traditional era dedicata distractiei. Marea era principala locatie in care multi romani din sudul tarii mergeau, in timp ce in alte zone gratarele deja sfaraiau la aceasta ora, insa cum asta nu se poate face in aceste zile, Vodafone Romania incearca sa le aduca romanilor in case putina distractie.

Vodafone Romania a anuntat ca pe 1 mai si in acest weekend ofera o serie de concerte live pe Facebook pentru toti cei care vor macar sa se distreze din propria casa in aceste zile. Puteti vedea mai jos ce a pregati Vodafone Romania pentru toti romanii, operatorul avand o selectie de artisti care vor avea concerte care sa ne aduca, cel putin din case, in atmosfera unei zile care in mod traditional este cunoscuta ca una de sarbatoare pentru toata tara.

Vodafone Romania: 1 Mai, Anunt SPECIAL pentru TOTI Clientii

Vodafone Romania a inceput chiar de zilele trecute sa organizeze diverse spectacole pe reteaua de socializare Facebook cu ajutorul unor artisti, dar si sesiuni de workshop onlne pentru romani. Vodafone Romania vrea sa le aduca acasa oamenilor ceea ce in mod normal ar fi facut altundeva in orase, sau in afara lor, iar aceasta serie de concerte este cu siguranta o idee foarte buna in acest weekend calduros pe care trebuie sa il petrecem in case.

Împreună ne bucurăm de mini-vacanța de 1 Mai așa cum ne place: cu muzică și party!Așa că dăm startul distracției cu 3…

Publicată de Vodafone Romania pe Joi, 30 aprilie 2020

Vodafone Romania permite vizualizarea tuturor acestor concerte din 1 si 2 mai atat de pe website-ul sau, cat si de pe Facebook, asa ca decideti voi cum anume le urmariti. Este important sa va ocupati timpul in casa, nu afara, in acest weekend pentru a pastra totusi ceea ce am castigat pana acum in urma izolarii de peste o luna, iar ceea ce ofera Vodafone Romania ar trebui sa ajute multa lume sa respecte prevederile ordonantelor militare.

Vodafone Romania ar mai putea avea si alte spectacole pregatite in urmatoarele zile din moment ce restrictiile ordonantelor militare nu vor disparea pana cel mai devreme pe 15 mai.