iPhone 12: PRETURILE pentru Fiecare Model Nou de la Apple

iPhone 12 are preturile listate pentru fiecare dintre cele 4 modele pregatite de catre compania Apple, iata cat urmeaza sa coste cand vor fi vandute.

iPhone 12 preturile

iPhone 12 va fi o serie de telefoane, asa cum v-am spus deja, nu mai putin de 4 modele fiind pregatite de catre cei de la Apple pentru a fi puse in vanzare, iar acum avem si primele preturi anuntate pentru ele. Vorbm despre preturi care nu sunt 100% sigure ca stabilite in forma finala pentru seria iPhone 12, insa ar trebui sa fie totusi destul de aproape de realitate, iar asta pentru ca sunt destul de similare cu cele pe care le-am vazut pentru seria iPhone 11.

iPhone 12 are mai jos preturile fara TVA, sau taxele americane, deci nu vorbim despre preturile de achizitie la care vor ajunge in magazine, ci despre preturile stabilite de Apple, la care se adauga taxele. Este foarte important sa faceti aceasta distinctie intre preturile pe care le vedeti si cele care vor fi oferite in toamna pentru seria iPhone 12, iar asta deoarece ele nu vor fi identice, si asa stiti de unde vine cel putin o parte din aceasta diferenta.

iPhone 12: PRETURILE pentru Fiecare Model Nou de la Apple

iPhone 12 urmeaza sa fie vandut de catre Apple intr-o versiune care are ecran OLED cu diagonala de 5.4 inch si va avea un pret de pornire de 650 de dolari, destul de mic pentru ceea ce vand americanii. O versiunea a iPhone 12 cu ecran OLED de 6.1 inch urmeaza sa coste 750 de dolari, iar aceasta va inlocu actualul iPhone 11, deci ar trebui sa va asteptati la diferente similare intre acest model si cele care vor fi oferite pentru seria Pro.

iPhone 12 Pro va ave aun pret de pornire de 999 de dolari, ceea ce este identic cu ceea ce am vazut in cursul anului trecut, iar iPhone 12 Pro Max va costa 1099 dolari, deci nu exista schimbari de pret. Cei de la Apple urmeaza sa pastreze neschimbate preturile pentru telefoanele iPhone 12 si iPhone 12 Pro pentru ca oricum nu existau sanse ca oamenii sa cumpere modele mai scumpe in intregul conext economic global, iar Apple stie perfect asta.

iPhone 12 va fi prezentat in septembrie, si lansat tot atunci, desi unele zvonuri sustin ca e posibil ca productia sa fie amanata de catre americani, dar deocamdatat totul e la stadiul de zvon.