BRD Romania: Noua Informare IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

BRD Romania are o noua informare foarte importanta pentru clientii sai din Romania, iata ce spune astazi pentru toata lumea si ce este bine sa stii.

BRD Romania urgente

BRD Romania a publicat astazi o noua informare importanta pentru toti clientii sai din Romania, si vorbm despre ceva ce ar trebui sa stie toata lumea pentru ca multe persoane pot fi afectate de ceea ce se intampla. Mai exact, cei de la BRD Romania au anuntat ca astazi toate agentiile lor din tara sunt inchise, ceea ce probabil ca nu va mira, dar alta veste mai importanta are legatura cu servicul MyBRD Contact, oferit pentru clienti.

BRD Romania spune ca acest serviciu este disponibil astazi doar intre orele 09:00 si 19:00, deci vorbim despre un program mai scurt cu 2 ore in comparatie cu ceea ce este disponibil chiar si in weekend. In urmatoarele doua zile, clientii BRD Romania care vor sa intre in contact cu banca, o pot face intre orele 08:00 si 20:00, deci exista un program normal, asa ca puteti afla informatii rapid despre serviciile pe care le ofera banca pentru noi.

BRD Romania: Noua Informare IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

BRD Romania spune deasemenea ca linia pentru raportarea de urgente in legatura cu cardurile emise clientilor ramane in continuare deschisa 24 de ore din 24 in ciuda zilei de 1 mai, sau a weekend-ului. Aici vorbim despre ceva mai important decat linia de informatii cu privire la servicii, si asta pentru ca la cea de urgente pot fi raportate si eventualele fraude cu privire la cardurile bancare emise de catre BRD Romania, deci se poate evita furtul de bani.

Publicată de BRD Groupe Societe Generale pe Joi, 30 aprilie 2020

BRD Romania continua sa mentina active serviciile importante pe care le asteapta clientii sai din Romania, si asta este foarte bine, pentru ca indiferent de probleme, putem cere rapid ajutor. BRD Romania nu a blocat aceste servicii pentru a continua sa ne ofere posibilitatea de a afla informatii, sau de a cere ajutor la nevoie, deci orice s-ar intampla, putem beneficia, la nevoie, de ceea ce este disponibil pentru noi, ca si clienti.

BRD Romania isi va relua programul normal din data de 4 mai, la fel cum se va intampla si la celelalte banci din Romania care au astazi unitatile inchise, si program redus pentru weekend.