Playstation 5: Vestea URIASA pentru Lansarea Noii Console

Playstation 5 notificari

Playstation 5 se apropie incet, dar sigur, de lansare, iar astazi a venit o noua veste foarte buna pentru cei care asteapta cu nerabdare sa poata cumpara noul model de consola pe care compania japoneza inca nu l-a dezvaluit in totalitate pentru fani.

Playstation 5 are pagini pentru notificari de precomanda deschise de catre trei dintre marile lanturi de magazine din SUA, semn ca se apropie momentul in care vor fi deschise precomenzile, dar implicit si momentul in care noul produs al companiei Sony va fi lansat.

Playstation 5 a avut chiar zilele trecute anuntat faptul ca luna aceasta ar urma sa aiba loc anuntul oficial de prezentare pentru design, insa deocamdata nu se cunoaste vreo posibila data cand ar urma sa se intample acest lucru, chiar daca lumea asteapta cu mare nerabdare sa vada consola.

Playstation 5 ar putea avea parte de precomenzi lansate undeva prin primavara, sau chiar fara, insa lansarea va avea loc tot in toamna acestui an, si nu mai devreme de atat, insa macar vom sti din timp cat urmeaza sa coste ea cand va fi lansata pentru clienti.

playstation 5 notificari consola

Playstation 5 este asteptata de catre foarte multa lume, iar dupa cum se aranjeaza lucrurile, se pare ca nu vom mai avea chiar atat de mult de asteptat pana cand vom putea face precomenzi, sau cumpara consolele de la Sony, sau partenerii sai.