Samsung: Vestea ULUITOARE, Cum ATACA Huawei cu Telefoanele

Samsung lupta in continuare foarte dur cu Huawei, iata ce decizie importanta a luat si cum vrea sa-si imbunatateasca substantial telefoanele.

Samsung senzori

Samsung pur si simplu nu vrea sa lase Huawei sa castige in fata sa pe piata smartphone, astfel ca a luat decizia de a lupta cu toate fortele, si in aceasta idee avem astazi o veste extrem de buna. Mai exact, cei de la Samsung lucreaza in momentul de fata la o noua camera pentru telefoane mobile, aceasta avand rezolutia de 250 de megapixeli, dar si un senzor de imagine mai mare decat cel integrat in telefoanele Huawei P40 Pro din aceasta primavara.

Samsung a cam ramas in urma in fata celor de la Huawei in ceea ce priveste fotografia pentru telefoanele mobile, modelele lor fiind intrecute in fiecare an de catre cele ale chinezilor. Aici nu ne referim doar la cei de la Huawei, ci si la restul marilor producatori de telefoane din China, Samsung pur si simplu nereusind sa tina pasul cu ceea ce fac competitorii sai, asa ca vrea sa “sara” peste ei cu inovatii care sa ii aduca telefoanele in atentia oamenilor.

Samsung: Vestea ULUITOARE, Cum ATACA Huawei cu Telefoanele

Samsung vrea sa faca un senzor de imagine care are dimensiune de 1 inch, sau chiar mai mare de atat, iar asta ar putea creste si dimensiunea camerei pe care o vedem in carcasa. Samsung are acum senzori de imagine de 108 megapixeli, a caror dimensiune este de 1/1.33 inch, insa compania vrea mai mult decat atat pentru a reusi sa depaseasca in totalitate ceea ce ce este oferit de la concurenta, si are sanse foarte mari de a-si duce planurile la indeplinire.

“Samsung dorește cu adevărat să condimenteze lucrurile, deoarece dezvoltă un nou senzor de 250MP. Raportul a subliniat că dimensiunea senzorului de imagine ISOCELL de 250MP poate fi mai mare cu până la un inch sau chiar mai mult, ceea ce face ca camera smartphone-ului să crească puțin mai mare decât înainte. Samsung a finalizat R&D-ul senzorului său de 150MP, de lungă zvon. Se preconizează că va intra în producția de masă în curând și va fi echipat pe dispozitive în a doua jumătate a acestui an. Xiaomi, așa cum s-a întâmplat anul trecut, este de așteptat să lanseze senzorul de 150MP cu un smartphone nou. Oppo și Vivo se pot alătura și amestecului.”

Samsung a terminat deja de dezvoltat un senzor de imagine de 150 de megapixeli, si intentioneaza sa inceapa in curand productia pentru el, Xiaomi fiind primul producator care vrea sa-l foloseasca in telefoane. Primele telefoane Xiaomi care vor avea integrat acest senzor de imagine nou de la Samsung vor fi lansate in a doua parte a acestui an, iar cei de la Vivo si OPPO l-ar putea folosi deasemenea inainte sa ajunga in telefoanele coreenilor.

Samsung n-a reusit anul acesta sa surprinda cu senzorul de imagine de 108 megapixeli din Samsung GALAXY S20 Ultra, el avand numeroase probleme, asa ca incearca sa vina cu alte inovatii majore.