Telefoanele Huawei: Anuntul care a SURPRINS pe Toata Lumea

Telefoanele Huawei sunt in centrul unui anunt care a surprins pe toata lumea, iata ce s-a intamplat cu dispozitivele in aceasta perioada complicata.

Telefoanele Huawei china

Telefoanele Huawei sunt astazi in centrul unui anunt foarte important care a luat prin surprindere foarte multa lume, iar asta in contiiile din care situatia globala prevestea o cu totul alta desfasurare a lucrurilor. Mai exact, in China telefoanele Huawei au inregistrat o crestere a vanzarilor in ciuda pandemiei de Coronavirus, compania fiind singura care a inregistrat o crestere a vanzarilor de telefoane dintre toti producatorii care activeaza in momentul de fata acolo.

Telefoanele Huawei au fost cele mai dorite dintre toate, cei de la Counterpoint spunand ca ele au insumat 40% din vanzarile totale ale pietei, o cota chiar mai mare decat cea inregistrat in cursul anului trecut. Inclusiv cota de piata a Apple a crescut in China, insa vanzarile de telefoane iPhone au scazut cu 1% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce vanzarile pentru telefoanele Huawei au crescut cu 6%, si totul in timpul pandemiei de Coronavirus.

Telefoanele Huawei: Anuntul care a SURPRINS pe Toata Lumea

telefoanele Huawei China vanzari

Telefoanele Huawei s-au descurcat bine ca si grup, insa nu individual, iPhone 11 fiind cel mai bine vandut model de telefon in China si in T1 2020, asa cum se intampla de vreo 7 luni incoace. Aceasta evolutie ne arata ca Apple inca are telefoane populare, iar per total piata din China este controlata intr-o foarte mare masura de catre telefoanele Huawei, ceea ce nu e tocmai o surpriza foarte mare, avand in vedere popularitatea companiei in aceasta tara.

Telefoanele Huawei nu s-au descurcat chiar atat de bine la nivel global, acolo unde lucrurile sunt complet diferite, mai ales ca lipsesc serviciile si aplicatiile Google din ele, iar oamenii le vor cu nerabdare. Telefoanele Huawei sunt bune, dar au probleme cu lipsa aplicatiilor si serviciilor Google, lucru care nu conteaza in China, dar conteaza foarte mult in tarile celelalte, dar deocamdata din Europa n-avem informatii privind vanzarile de telefoane in T1 2020.

Telefoanele Huawei arata totusi ca raman foarte importante pe piata din China, ceva ce desigur ca ne asteptam sa vedem, iar acum ramane doar sa aflam ce s-a intamplat in alte zone.