iPhone SE: Tim Cook ATACA DUR Toate Telefoanele Android

iPhone SE este folosit de catre Tim Cook pentru a ataca dur toate telefoanele Android, iata ce spune presedintele Apple in legatura cu dispozitivele.

iPhone SE android

iPhone SE este cel mai nou model de telefon lansat de catre compania Apple, chiar in cursul lunii trecute, iar acum il promoveaza puternic, inclusiv prin vocea presedintelui sau, Tim Cook. In cadrul prezentarii rezultatelor financiare pentru T1 2020, Tim Cook a pus iPhone SE cu mult deasupra modelelor de telefoane Android care exista in momentul de fata pe piata, si din anumite puncte de vedere, el chiar are dreptate in ceea ce spune pentru sustinerea produsului.

iPhone SE este laudat de catre presedintele Apple, Tim Cook, ca fiind mult mai rapid decat oricare dintre telefoanele Android de pe piata, iar acest lucru este oarecum adevarat. Fata de telefoanele din categoria sa, iPhone SE este fara discutie mult mai rapid multumita chip-ului A13 integrat in el, iar acest lucru este un foarte mare avantaj, in ciuda faptului ca are un design foarte vechi, urat, care nu se ridica la acelasi nivel cu cel impus de telefoanele concurentei.

iPhone SE: Tim Cook ATACA DUR Toate Telefoanele Android

iPhone SE este lansat de catre cei de la Apple cu asteptarea de a atrage noi clienti din randul utilizatorilor de telefoane cu sistem de operare Android, si asta e destul de posibil. iPhone SE este un iPhone 8 care are componente din iPhone 11, iar Apple crede ca aceasta combinatie, impreuna cu pretul mult mai mic, va fi atractiva pentru multi utilizatori de telefoane Android care isi doresc ceva diferit, sau doreau sa cumpere de mult ceva de la Apple.

“Tim Cook a spus că iPhone SE are o valoare excelentă și este „mai rapid decât cel mai rapid telefoane Android”. Am fost întotdeauna despre livrarea celui mai bun produs la un preț bun. Acea strategie fundamentală nu s-a schimbat deloc. După cum știți, am avut un SE pentru o perioadă. Este minunat să-l readuc, a fost un produs iubit. Nu aș citi nimic în afară de faptul că dorim să oferim oamenilor cea mai bună ofertă pe care o putem face în timp ce facem cel mai bun produs.”

iPhone SE este prezentat de Tim Cook ca fiind mai rapid decat cele mai rapide telefoane Android, dar realitatea este ca lucrurile stau diferit pentru ca exista multe telefoane Android care sunt mai rapide decat iPhone-urile. Pe de alta parte, marele punct de atractie al iPhone SE este pretul, iar aici Apple se descurca extrem de bine, si mai mult ca sigur va reusi sa atraga multi clienti noi, mai mult ca sigur si de la Android, asa cum a facut si modelul anterior.

iPhone SE este vandut deja in magazinele din intreaga lume, inclusiv in Romania, pretul de vanzare de la noi fiind, desigur, mai mare decat in SUA, dar extrem de apropiat de cel din alte tari europene.