Samsung GALAXY Note 20: SURPRIZA Totala ce va Bucura Fanii

Samsung GALAXY Note 20 va avea pregatita o surpriza totala care-i va bucura pe fanii din intreaga lume si va rezolva o foarte mare problema.

Samsung GALAXY Note 20 rezolvare

Samsung GALAXY Note 20 are anuntata o surpriza extrem de mare pentru momentul lansarii, si vorbim despre ceva care ii va bucura cu siguranta pe toti fanii telefoanelor coreenilor care abia asteapta schimbari mari pentru dispozitive. Se pare ca Samsung a invatat ceva de la problemele pe care le are seria S20, atfel ca in Samsung GALAXY Note 20 va integra un nou chip Exynos 992 care ar trebui sa aduca performante mult mai bune, si nu doar atat.

Samsung GALAXY Note 20 are lansat acest chip Exynos 992 deoarece Samsung vrea sa integreze in noul sau telefon mobil inclusiv un nou chip Qualcomm Snapdragon 865 Plus. Ambele procesoare urmeaza sa fie superioare celor integrate in seria S20, iar aici vorbim atat despre performantele generale, cat si despre eficienta energetica, deci implicit si autonomia pe care o va avea Samsung GALAXY Note 20 dupa ce va fi lansat.

Samsung GALAXY Note 20: SURPRIZA Totala ce va Bucura Fanii

Samsung GALAXY Note 20 va beneficia de doua procesoare Qualcomm Snapdragon 865 Plus su Exynos 992 produse folosind procese de fabricatie tot de 7nm, precum cele din seria S20. Diferenta va fi data de imbunatatirile facute la nivel de componenta, si la nivel de software, iar asa Samsung GALAXY Note 20 ar putea sa ofere performante egale pentru clienti, indiferent de procesor, atat pentru puterea de procesare, cat si pentru autonomia bateriei dispozitivelor.

“Este foarte probabil ca Samsung Electronics să introducă un nou procesor Exynos, care și-a îmbunătățit performanțele în comparație cu cel precedent. Posibilitatea extinderii aplicației noului procesor Exynos (Exynos 992) la seria Galaxy Note 20 pentru a-l diferenția de „Galaxy S20 Series” lansat în prima jumătate a anului.”

Samsung GALAXY Note 20 va fi lansat sub stigma faptului ca Samsung face diferentieri intre clientii sau cu diversele modele de telefoane mobile pe care le pune in vanzare in diverse zone de pe glob. Asta ar trebui sa rezolve chiar si situatia cu petitia deschisa de fani din cauza faptului ca procesoarele din telefoanele coreenilor au performante diferite in functie de model, insa ramane sa vedem ce se va intampla cand Samsung GALAXY Note 20 va ajunge in magazine.

Samsung GALAXY Note 20 este programat pentru lansare in luna august a acestui an, iar in magazine ar trebui sa ajunga undeva prin aceeasi luna, doar ca nu se stie foarte clar cam cand.