Orange: Vestea GROZAVA pentru Clienti, Primesti Asta GRATUIT

Orange are clientii din toata Romania vizati de o veste grozava pentru ca inca le mai ofera acestora gratuit ceva de care char aveau nevoie acum.

Orange bucurie

Orange are in continuare in starea de urgenta vesti grozave pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca inca mai are beneficii uriase pentru ei, si ofera in continuare gratuit beneficii foarte bune. Mai exact, in aceasta pagina gasiti detalii cu privire la ceea ce ofera in mod gratuit operatorul acum, adica pana la 100 GB de internet mobil pentru clientii care au cartele prepay, si mai jos aveti cateva explicatii cu privire la modul in care functioneaza totul acum.

Orange spune in primul rand faptul ca ofera 50 GB de internet mobil cadou pentru clientii din Romania care activeaza o optiune de 5 euro pentru cartela lor prepay in momentul de fata. Separat de acesti 50 de GB acordati automat la activarea optiunii pentru cartela prepay, cei de la Orange le permit clientilor care folosesc aceste servicii sa obtina inca pana la 50 GB de trafic de internet gratuit, dar sa si ofere in acelasi timp trafic de internet gratuit catre prieteni.

Orange: Vestea GROZAVA pentru Clienti, Primesti Asta GRATUIT

Orange le permite utilizatorilor de cartele prepay sa le trimita altor utilizatori de cartele prepay trafic de internet gratuit multumita acestui sistem, si totul in limite de cate 10 GB de trafic per numar de telefon. Orange limiteaza posibilitatea de a oferi internet mobil gratuit catre alte persoane doar celor care au o cartela prepay activa si o optiune de minim 5 euro activa deasemenea pe ea, deci toti ceilalti nu vor primi nimic decat imbratisari virtuale.

Orange impune aceasta limitare pentru a se asigura de faptul ca doar clientii care folosesc efectiv serviciile sale primesc si trafic gratuit de internet, exceptie facand abonatii. In cazul abonatilor, cei de la Orange permit doar trimiterea de imbratisari virtuale, nu si de trafic de internet, astfel ca e bine sa stiti ca nu veti putea trimite altceva catre acestia, si e pacat pentru ca inclusiv abonatii meritau sa primeasca internet gratuit.

Orange are aceasta promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp in Romania, astfel ca daca nu profitati de ea acum, s-ar putea sa regretati ca n-ati facut-o la timp.