GTA 6: Vestea despre LANSARE care a SURPRINS Multi Jucatori

GTA 6 economie

GTA 6 continua sa aiba informatii despre lansare publicate in mod constant de catre diversi leaker, iar ele vin sa ne spuna tot mai multe cu privire la planurile pe care Rockstar Games le-ar avea in legatura cu oferirea noului sau titlu foarte asteptat de catre oameni.

GTA 6 are prezentata acum o teorie extrem de interesanta care ne spune ca in momentul de fata cei de la Rockstar Games “distrug” economia din versiunea online a GTA 5 pentru a forta jucatorii sa faca trecerea la versiunea noua ce va fi lansata in 2021.

GTA 6 ar atrage oricum extrem de multa atentie din partea oamenilor, insa GTA 5 ar avea economia online distrusa pentru a-i impinge spre noul oc pe multi dintre cei care au acum cam tot ce-si doresc acolo, iar asta pentru ca ar disparea diferentele dintre jucatori, si experienta de a progresa in joc.

GTA 6 va veni cu multe noutati, iar conform acestei explicatii, Rockstar ar vrea sa elimine provocarile din GTA 5 si motivele de a mai ramane onlne acolo pentru ca oamenii sa faca mai rapid trecerea catre noua versiune, care desigur ca va veni cu multe alte promovari majore.

“În fiecare săptămână, jucătorii care se conectează la joc primesc mari de cantități de bani. Oricât de mult cheltuiți, o mare parte din economia GTA Online va intra în buzunarele utilizatorilor. Deoarece tot mai mulți oameni, de rang înalt și de nivel scăzut, încep să cumpere articole extrem de scumpe, decalajul economic al GTA Online se va micșora, iar calitatea experienței de joc va începe să se micșoreze. Nu va mai exista macinarea sau simțul progresiei și se va transforma într-o cutie de nisip glorificată.”

GTA 6 ar fi in proces de dezvoltare de ceva vreme, nimeni nu stie foarte clar chiar de cand, insa se pare ca lucrurile merg in directia potrivita, iar in urmatoarele luni ar trebui sa avem parte si de o prima prezentare pentru noul titlu al companiei Rockstar.