Raiffeisen Bank: Cererea IMPORTANTA pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank are o cerere foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata cu ce anunt vine banca din romania pentru toti oamenii.

Raiffeisen Bank fonduri

Raiffeisen Bank este una dintre companiile din Romania care in toata aceasta pandemie de Coronavirus a incercat sa fie alaturi de cei care lupta pentru ca noi sa fim bine, iar azi vine cu o cerere pentru clienti. Dupa ce a donat 2 milioane de LEI pentru cumpararea de echipamente medicale, si nu numai, cei de la Raiffeisen Bank le cer clientilor din Romania sa sustina deasemenea lupta impotriva Coronavirus cu donatii proprii facute prin aplicatia lor.

Raiffeisen Bank spune ca in noua versiune a aplicatiei Smart Mobile a integrat o sectiune speciala prin care pot fi donate diverse sume de bani pentru a sustine oamenii care lupta impotriva coronavirus. Raiffeisen Bank spune ca in doar 2 minute oricine poate dona bani pentru a sustine aceasta lupta, si daca sunteti client si nu ati facut inca acest lucru, poate ca ar fi bine sa va uitati cu mai mare atentie la ceea ce permite banca in materie de strangere de donatii.

Raiffeisen Bank: Cererea IMPORTANTA pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank are in aplicatia sa integrate ONG-urile Asociatia pentru Relatii Comunitare, Fundatia Inovații Sociale Regina Maria, Fundatia pentru S.M.U.R.D. pentru care oricine poate dona bani chiar acum. Oricare dintre aceste ONG-uri a sustinut si sustine in continuare lupta impotriva Coronavirus in Romania, iar separat de Raiffeisen Bank exista si alte companii care ne ofera posibilitatea de a face donatii catre fix aceleasi organizatii, daca dorim asta.

Raiffeisen Bank rămâne alături de eroii care se văd și de cei care nu se văd. Și tu poți dona în mai puțin de 2…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Joi, 30 aprilie 2020

Raiffeisen Bank incearca in aceasta perioada sa ajute cat mai mult, la fel ca multe dintre celelalte companii din Romania care sunt implicate in aceasta lupta, iar cererea pentru clienti e una normala. Daca aveti posibilitatea, e recomandabil sa sustineti lupta impotriva Coronavirus oricum puteti pentru ca exista in continuare foarte multe spitale din Romania care au nevoie de echipamente medicale, in ciuda faptului ca pentru cele mai importante au fost deja cumparate.

Raiffeisen Bank strange de ceva vreme donatii, si va continua sa o faca in perioada urmatoare, astfel ca aveti posibilitatea sa donati oricat vreti, si oricand doriti sa faceti acest lucru.