Samsung GALAXY S30: PREMIERA ce Schimba Lumea Telefoanelor

Samsung GALAXY S30 cu aceasta inovatie in premiera va schimba in totalitate lumea telefoanelor asa cum o stim astazi, iata ce este pregatit pentru el.

Samsung GALAXY S30 camera

Samsung GALAXY S30 va fi lansat de catre compania coreeana Samsung cu o inovatie care va schimba mai mult ca sigur lumea telefoanelor asa cum o stim astazi, si asta poate ca e foarte bine. Mai exact, Samsung GALAXY S30 ar putea fi lansat cu o camera uriasa care va ajunge intai in telefoanele rivalilor celor din Coreea de Sud, si abia apoi in telefoanele Samsung, adica exact cum s-a intamplat si cu seria GALAXY S20 lansata in primavara acestui an.

Samsung GALAXY S30 ar trebui sa fie lansat cu noua camera de 250 de megapixeli pe care Samsung o va produce in curand, si o va oferi pentru cativa producatori chinezi din a doua parte a anului 2020. Mai exact, cei de la Xiaomi, poate Vivo si Oppo, urmeaza sa integreze in propriile telefoane noua camera de 250 de megapixeli, iar daca totul va decurge normal cu telefoanele lor, atunci si Samsung GALAXY S30 o va avea integrata in cursul anului viitor.

Samsung GALAXY S30: PREMIERA ce Schimba Lumea Telefoanelor

Samsung GALAXY S30 ar merge pe exact acelasi drum pe care a mers si GALAXY S20, care a avut camera de 108 megapixeli implementata initial in telefoane de la Xiaomi. Dupa ce testele au mers bine pe aceste modele de telefoane, cei de la Samsung au imbunatatit senzorul de imagine si l-au integrat in seria GALAXY S20, iar acelasi lucru vor sa-l faca inclusiv pentru noul senzor mai mare, iar acesta ar trebui sa ajunga si in Samsung GALAXY S30 in 2021.

Samsung GALAXY S30 cu aceasta camera de 250 de megapixeli ar trebui sa ajunga din urma compania Huawei, iar asta pentru ca dimensiunea senzorului de imagine folosit in ea ar trebui doar sa egaleze ceea ce ofera chinezii. Desigur ca e posibil ca Samsung GALAXY S30 sa aiba o versiune imbunatatita a camerei care va fi folosita de catre Xiaomi, insa totul depinde intr-o mare masura de felul in care se vor desfasura lucrurile cu acele telefoane.

Samsung GALAXY S30 va fi prezentat in primavara anului viitor de catre cei de la Samsung, insa pana atunci vom afla cu siguranta multe dintre noutatile care ne vor fi oferite de catre ea.