Vodafone: SURPRIZA Uriasa pentru MILIOANE de Clienti Romani

Vodafone le-a facut o surpriza grozava catorva milioane de clienti din Romania in acest weekend, iata ce a lansat pentru ei, si ce pot face toti acum.

vodafone volte

Vodafone a lansat in apropiere de 1 mai o surpriza grozava pentru clientii sai din Romania, una pe care milioane dintre ei o asteptau inca din toamna anului trecut, dar e bine mai tarziu decat niciodata. Vodafone a lansat in toamna anului 2019 serviciile VoLTE si VoWiFi pentru anumite modele de telefoane, la ani de zile distanta in urma Orange, sau Digi Mobil, insa cei cu telefoane iPhone au fost lasati in urma de catre operator, pana in apropiere de 1 mai.

Vodafone a lansat in sfarsit serviciile VoLTE si VoWiFi pe telefoanele iPhone, o actualizare pentru setarile de operator fiind disponibila acum pentru clienti, iar ea activeaza ambele servicii dupa instalare. Puteti vedea mai jos imaginile trimise de catre un cititor al iDevice.ro, iar acolo se vad foarte clar optiunile care sunt active acum pentru folosirea VoLTE, iar VoWiFi are un meniu separat prin care puteti activa sistemul pentru a-l folosi pentru apeluri telefonice.

Vodafone: SURPRIZA Uriasa pentru MILIOANE de Clienti Romani

vodafone volte update

Vodafone ofera prin serviciul VoLTE posibilitatea de a face apeluri telefonice prin 4G, acestea conectand mai rapid interlocutorii, imbunatatind radical calitatea sunetului, si oferind inclusiv o tehnologie de anlare a zgomotelor ambientale. In cazul tehnologiei VoWiFi vorbim despre beneficii similare pe care Vodafone le ofera, doar ca e posibila apelarea printr-o retea WiFi oricand, ea fiind in special utila cand aveti semnal slab, sau lipsa, in locatia in care va aflati.

vodafone volte activare

Vodafone a adus destul de greu aceste tehnologii pentru utilizatorii de telefoane iPhone, insa poate ca intr-o anumita masura e de inteles asta, Apple trebuind sa certifice aceste modificari. De aici ar putea veni diferenta intre datele de lansare pentru telefoanele Android si cele iPhone, insa partea buna este ca acum utilizatorii Vodafone se pot bucura de VoLTE si VoWiFi inclusiv pe telefoanele iPhone, asa ca puteti folosi functiile chiar acum.

Vodafone ofera in mod gratuit ambele functii pentru toate telefoanele compatibile, deci nu trebuie sa platiti ceva pentru ele, si daca inca nu le aveti, luati legatura cu serviciul de relatii cu clientii.

Thanks to S.D.