Fortnite: Noul Bug care te OMOARA INSTANT in Joc (VIDEO)

Fortnite choppa

Fortnite are un nou bug descoperit de catre jucatori, iar exact precum cele precedete, si acesta omoara instant jucatorii, exact precum s-a intamplat si cu cele anterioare descoperite de catre jucatori in urma actualizarilor anterioare facute de catre Epic Games.

Fortnite are de aceasta data o problema cu elicopterele care au fost aduse in cea mai recenta actualizare, acestea avand un bug din cauza caruia jucatorii sunt din nou omorati instant in joc, si puteti vedea mai jos exact ce se intampla in momentul de fata.

Fortnite a avut anterior un bug care omora utilizatorii care se plimba cu barcile din joc, iar acum la acestea adaugam si eelicopterele, si puteti vedea mai jos cum se manifesta acesta cand utilizatorii ajung intr-o anumita pozitie langa elicoptere.

Fortnite are acest bug actionat doar in anumite conditii de catre utilizatori, deci nu veti fi omorati cand de fiecare data cand va apropiati de un elicopter, astfel ca puteti sa le folositi in continuare fara probleme, dar trebuie sa fiti atenti si la ce se intampla mai jos.

Choppa is very OP 🙂 from FortNiteBR

Fortnite va avea mai mult ca sigur rezolvata aceasta problema in viitorul nu foarte indepartat de catre cei de la Epic Games, asa ca trebuie sa asteptam si sa vedem ce se intampla cu aceasta problema serioasa.