Android: Functia SURPRIZA a Google pentru Toate Telefoanele

Android are o noua functie surpriza implementata de catre compania Google pentru toate telefoanele si tabletele, iata ce urmeaza sa primim cu totii.

Android urmeaza sa aiba in versiunea 11 o noua functie surpriza pentru toate telefoanele din intreaga lume, cei de la Google testand-o deja in versiunile beta ale sistemului de operare inainte de lansare. In clipul video de mai sus puteti vedea cum arata aceasta functionalitate noua pentru Android, Google dorind sa le ofere oamenilor posibilitatea de a redimensiona ferestrele de redare a clipurilor video in format picture-in-picture, indiferent despre ce video e vorba.

Android are implementat ceva complet neobisnuit pentru telefoane si tablete, iar asta pentru ca pana acum nu s-a dat vreodata de inteles ca o schimbare atat de mare ar putea ajunge in aceste dispozitive. Cei de la Google au integrat acest sistem picture-in-picture in Android cu o metoda standard de folosire, insa iata ca pana la urma au decis sa o extinda pentru ca oamenii sa aiba parte de o experienta mult mai buna pentru vizualizarea de continut video.

Android: Functia SURPRIZA a Google pentru Toate Telefoanele

Android va permite redimensionarea ferestrei pentru redarea de clipuri video in format picture-in-picture prin simpla tragere a oricarui colt al acesteia, precum vedeti mai sus. Sistemul este deocamdata destul de bine implementat, chiar daca vorbim despre o versiune beta a sistemului de operare, si nu exista motive sa credem ca se va schimba ceva pana in momentul in care totul va fi lansat in mod public pentru toti utilizatorii.

Android avea nevoie de o schimbare de acest gen de ceva vreme in principal pentru tablete, nu neaparat pentru telefoane, iar asta pentru ca pe acele dispozitive sistemul afiseaza o fereastra destul de mica. Acum utilizatorii pot modifica dimensiunea acestor ferestre dupa bunul plac, deci nu vor mai fi limitati la ceea ce este ales standard de Android, insa desigur ca ramane de vazut daca in versiunea finala a sistemului de operare totul va arata la fel.

Android va fi lansat in versiune finala in cursul lunii august, iar saptamana viitoare vom vedea toate functiile noi prezentate de catre cei de la Google in cadrul unei conferinte online.