Orange: Anunturile GROZAVE pentru TOTI Abonatii din Romania

Orange a facut o serie de anunturi grozave pentru toti abonatii sai din Romania, compania luand multa lume prin surprindere cu surprizele grozave.

Orange investitii

Orange a facut o serie de anunturi grozave pentru toti abonatii sai din tara noastra, existand cate ceva pentru fiecare din Romania care ii foloseste serviciile, si asta ar putea atrage deasemenea noi clienti. Mai exact, cei de la Orange au anuntat pe final de luna trecuta rezultatele financiare pentru T1 2020, iar mpreuna cu informatiile de acolo au fost facute si cateva anunturi cu privire la imbunatatirile majore pentru infrastructura sa disponibila in Romania.

Orange a anuntat in primul rand faptul ca in primele trei luni ale anului 2020 a reusit sa extinda acoperirea 4G+ in nu mai putin de 443 de localitati si orase din Romania. Orange spune ca acum aproximativ 170.000 de locuitori se pot bucura de experienta 4G+ pe propriile telefoane, ceea ce vine ca o veste extrem de buna, deoarece asta inseamna ca vitezele de download de pe internet ajung pana la 450 Mbps pe telefoanele care au suport pentru asa ceva.

Orange: Anunturile GROZAVE pentru TOTI Abonatii din Romania

Orange acopera cu reteaua 4G+ nu mai putin de 53.86% din populatia Romaniei, ceea ce inseamna foarte mult inainte ca reteaua sa 5G sa fie lansata in tara noastra. Separat de asta, acoperirea 4G a retelei Orange a fost deasemenea extinsa la 98.63% din teritoriul tarii, 100% din zonele urbane fiind acoperite acum de catre aceasta infrastructura, deci orice roman care foloseste serviciile operatorului si sta la oras se poate bucura de aceasta tehnologie.

Orange aminteste deasemenea ca inca din ianurie a decis sa extinda reteaua 5G in Brasov si Poiana Brasov, astfel ca toti cei care vor sa se bucure de aceasta tehnologie, o pot face si acolo. Mai mult decat atat, Orange a extins deasemenea reteaua de fibra optica in pste 50 de localitati din toata Romania, deci acopera acum un teritoriu mult mai mare pentru a putea oferi viteze de pana la 1 Gbps pentru cei interesati de internet rapid.

Orange continua sa investeasca in infrastructura sa chiar si pe timp de criza, astfel ca ne putem astepta la alte anunturi cu privire la deciziile de a-si imbunatati serviciile pentru clienti.