GTA 6: Vestea GROZAVA, cele 4 Personaje din Joc Dezvaluite

GTA 6 protagonisti

GTA 6 are astazi dezvaluite 4 dintre personajele care ar urma sa fie oferite in joc de catre cei de la Rockstar Games, informatiile venind ca o surpriza pentru foarte multa lume care asteapta cu nerabdare sa poata cumpara jocul despre care inca nu stim nimic oficial.

GTA 6 urmeaza sa aiba un prim personaj in Walther Wallace, un sofer care probabil va fi implicat in diverse misiuni cu masini, al doilea personaj fiind un fost soldat al fortelor speciale din Israel, iar el probabil ca va avea parte de o serie de misiuni cu multa actiune.

GTA 6 va avea un al treilea personaj in postura unui Thomas Branigan care este un caraus ce transporta droguri intre diverse locatii folosind avionul, si in final avem un personaj care se numeste Marcus Burke, acesta din urma fiind un simplu traficant de droguri.

GTA 6 va avea misiuni destul de variate pentru aceste patru personaje despre care ni se vorbeste acum, iar asta pentru ca fiecare dintre ei are o viata complet diferita, deci si diversitatea misiunilor ar trebui sa fie cu mult diferita fata de ceea ce stiam noi pana acum.

“În joc sunt 4 protagoniști, Walther Wallace, șofer, apoi fostul tip israelian IDF (nu-i știu numele), Thomas Branigan care are un avion de contrabandă numit corb, iar al patrulea tip era marcus burke, altul decât el fiind tată unic al unui fiu, se ocupă de droguri.”

GTA 6 este in plin proces de dezvoltare de foarte multa vreme si aceste 4 personaje isi vor desfasura toata activitatea intr-o harta foarte mare, iar despre asta au aparut o varietate de informatii in ultima vreme, ceea ce desigur ca e destul de obisnuit.