Netflix: Anuntul SURPRIZA din Weekend pentru Abonatii Romani

Netflix a facut un anunt surpriza in acest weekend pentru abonatii din Romania, iata ce ne este oferit incepand de zilele acestea si in tara noastra.

Netflix weekend

Netflix vine cu un anunt surpriza in acest weekend pentru abonatii din Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de lansari importante care au avut loc si in tara noastra. Separat de numeroasele filme si seriale pe care cei de la Netflix le au disponibile pentru toata lumea pentru vizualizare, incepand din acest weekend au fost lansate si cateva filme, seriale originale, sau licentiate, care sunt disponibile inclusiv in Romania, unele fiind foarte interesante.

Netflix spune ca incepand din acest weekend avem disponibile pentru vizualizare creatiile All Day and a Night, Furie, Mrs. Serial Killer, sau the Half of It. Casi feliz, Hollywood si Into the Night sunt deasemenea disponibile, insa acestea reprezinta doar o parte din ceea ce a fost lansat pana acum de catre Netflix la nivel international, si o parte din ceea ce va fi disponibil in cursul intregii luni mai in platforma, inclusiv pentru abonatii din Romania.

Netflix: Anuntul SURPRIZA din Weekend pentru Abonatii Romani

Netflix lanseaza in fiecare luna extrem de multe filme si seriale pentru abonatii din intreaga lume, insa nu toate sunt distribuite in fiecare tara din cauza problemelor cu licentierea. Romania a ramas mai mereu “in urma” din acest punct de vedere, astfel ca desi Netflix a lansat foarte multe filme si seriale in platforma sa, de cele mai multe ori majoritatea sunt disponibile doar in SUS, dar nu si in alte zone de pe glob, ceea ce desigur ca e suparator.

Netflix wekeend 3 mai

Netflix vorbeste totusi aici despre ceea ce ofera in Romania, lista fiind destul de scurta, dar vorbim totusi doar despre lansarile facute in aceste trei zile, nu despre cele pentru toata luna. E drept ca in SUA au fost lansate cateva zeci de filme si seriale in platforma Netflix in aceste trei zile, vasta majoritate dintre ele licentiate, insa unele sunt disponibile inclusiv in Romania, chiar daca in numar mult mai mic, din cauza problemelor de licentiere.

Netflix are pregatite si multe alte surprize pentru romani in cursul lunii mai, asa ca daca sunteti abonat, urmeaza sa primiti foarte multe lucruri interesante in curand.