Windows 10: Vestea PROASTA pentru MILIOANE de Utilizatori

Windows 10 are parte de o veste proasta pentru sutele de milioane de utilizatori din intreaga lume, iata ce vrea sa faca acum compania Microsoft.

Windows 10 amanare

Windows 10 este folosit de peste 1 miliard de dispozitive din intraga lume, o cifra foarte mare care spune foarte multe si despre ceea ce inseamna acest sistem de operare pentru utilizatorii de pe intreaga planeta. Pentru ca exista un numar atat de mare de utilizatori ai Windows 10 pe intreaga planeta, cei de la Microsoft incearca sa pregateasca May 2020 Update cat se poate de bine astfel incat sa nu dea gres cu aceasta actualizare majora, asa ca ea e intarziata.

Windows 10 nu va avea lansata actualizarea May 2020 Update pana la finalul acestei luni, nu la inceput, sau la jumatate, asa cum sepra multa lume, deci toti cei care isi doreau cu nerabdare sa o poata instala in calculatoare, vor avea de asteptat. Decizia celor de la Microsoft ar putea avea la baza si dorinta de a rezolva un exploit zero-day care ar putea pune in pericol sute de milioane de calculatoare din intreaga lume, insa indiferent de situatie, lansarea e intarziata.

Windows 10: Vestea PROASTA pentru MILIOANE de Utilizatori

Windows 10 va avea actualizarea noua oferita in data de 5 mai catre cei care produc PC-uri cu acest sistem de operare integrat, iar pe 12 mai acesta urmeaza sa ajunga si la dezvoltatorii de aplicatii pentru calculatoare. Abia in data de 28 mai ar trebui sa avem disponibil pentru instalare May 2020 Update de la compania Microsoft, Windows 10 urmand a ajunge, deci, peste abia trei saptamani in calculatoarele oamenilor din intreaga lume, ceea ce nu e tocmai o veste incredibil de buna.

” … aceste date au fost împinse înapoi de Microsoft, probabil pentru că echipa dorea să corecteze o exploatare de zero zile înainte de a împinge codul către OEM și utilizatori. Am auzit că OEM-urile sunt setate să obțină codul 5 mai; dezvoltatori pe 12 mai; iar disponibilitatea generală este prevăzută pentru 28 mai. Din nou, Microsoft nu a anunțat oficial acest lucru, iar aceste date se pot schimba din nou.”

Windows 10 va avea in toata aceasta perioada testate toate modificarile care vor mai fi facute, astfel incat in ziua de 28 mai update-ul sa fie oferit fara probleme pentru toata lumea. Asta inseamna ca toti cei care vor avea May 2020 Update disponibil pentru Windows 10 ar trebui sa il poata instala fara a se gandi ca le-ar putea strica in vreun fel calculatoarele, dar desigur ca exista oricand posibilitatea ca un software sa aiba probleme nedescoperite.

Windows 10 nu va avea aduse foarte multe schimbari importante prin aceasta actualizare, dar sunt totusi asteptate unele modificari de bun augur pentru toata lumea.