DIGI Romania: AVERTIZAREA foarte Importanta pentru Clienti

DIGI Romania are o avertizare extrem de importanta pentru toti clientii sai din tara, si trebuie sa fiti foarte atenti la ceea ce ni se spune de la companie.

DIGI Romania inselaciune

DIGI Romania isi avertizeaza clientii in legatura cu o problema extrem de mare care a pus extrem de multi oameni in dificultate de-a lungul timpului, si ea este foarte importanta in general pentru romani. Vorbim despre o avertizare care a fost facuta cu ceva timp in urma si alre legatura cu atacurile de tip phishing care se folosesc de imaginea celor de la DIGI Romania pentru a-i pacali pe oameni sa isi furnizeze datele personale, si nu numai, catre hackeri.

DIGI Romania vine cu aceasta avertizare pentru ca in perioada pandemiei de Coronavirus brand-urile companiilor romanesti incep sa fie folosite iar de catre hackeri pentru a pacali utilizatorii din toata tara. Inca nu s-a ajuns la DIGI Romania, dar sunt folosite brand-urile altor magazine pentru a-i pacali pe romani sa le ofere hackerilor informatii personale, inclusiv adresele reale, iar avertizarea facuta de catre companie cu ceva timp in urma ramane valabila.

DIGI Romania: AVERTIZAREA foarte Importanta pentru Clienti

DIGI Romania spunea atunci ca nu desfasoara concursuri cu premii in bani, si ca nu le cere oamenilor sa cheltuie vreun ban pentru a intra in posesia oricarui premiu oferit la vreun concurs. Mai mult decat atat, DIGI Romania spune ca daca ai sai clienti primesc telefoane de la persoane necunoscute si li se solicita informatii precum CNP-ul, seria si numarul de buletin, parole la conturi, conturi bancare, ar trebui sa inchida imediat, pentru ca e o tentativa de frauda.

DIGI Romania nu spune clar asta, dar acelasi lucru este valabil si online, acolo unde hackerii cer fix aceleasi informatii prin website-uri malitioase pe care le creeaza pentru a pacali oamenii. Au avut loc deja o serie de atacuri de acest gen, unele chiar folosind si imaginea DIGI Romania, deci e foarte bine sa fiti extrem de precauti si sa nu va lasati pacaliti de persoanele rau intentionate pentru ca datele voastre personale pot fi folosite pentru comiterea de infractiuni.

DIGI Romania nu prea are cum sa-i ajute pe clientii din Romania care sunt pacaliti de hackeri, asa ca tineti minte avertizarea si incercati sa va protejati singuri pentru ca exista multi oameni care vor sa va faca rau.