DIGI Romania: Anuntul IMPORTANT de AZI pentru Toti Clientii

DIGI Romania a facut astazi un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce mesaj vine de la grupul de telecomunicatii pentru noi.

DIGI Romania days

DIGI Romania a facut astazi un anunt foarte important pentru toti clientii sai din tara, si vorbim despre o noua surpriza pe care compania a pregatit-o fara ca pana acum sa se afle care ii sunt planurile. DIGI Romania a anuntat astazi ca lunea viitoare incepe Digi Days, o campanie prin intermediu careia vrea sa le ofere tuturor clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de reduceri pentru diverse servicii, totul fiind oferit exclusiv online de catre operator.

DIGI Romania surprinde in mod pozitiv pe toata lumea cu ceea ce vrea sa faca, iar desi nu se stie foarte clar ce fel de reduceri urmeaza sa fie oferite, n-ar fi exclus sa avem in sfarsit parte de promotii mari. Cei de la DIGI Romania au mai avut reduceri pentru diverse servicii, chiar si pentru proprii clienti, in ultima perioada, insa ceea ce este pregatit pentru lunea viitoare pare sa fie mai mult decat simplele promotii pe care a avut pana in momentul de fata.

DIGI Romania: Anuntul IMPORTANT de AZI pentru Toti Clientii

DIGI Romania days reduceri

DIGI Romania spune, dupa cum puteti vedea mai sus, ca va avea reduceri la toate serviciile pe care le ofera in Romania, iar toti clientii sai se vor putea bucura de ele pentru o perioada scurta de timp. Decizia celor de la DIGI Romania de a oferi totul exclusiv online are legatura si cu pandemia de Coronavirus, iar asta pentru ca in magazinele sale nu recomanda vizitele, cerandu-le clientilor sa isi rezolve toate problemele online, si in general asta e posibil.

DIGI Romania nu spune cat de mici vor fi preturile, dar e de asteptat sa existe reduceri de zeci de procente, iar asta pentru ca preturile serviciilor sale sunt oricum mici, deci trebuie sa fie ceva care “sa se simta”. Pana recent cei de la DIGI Romania au avut reducere de 50% timp de 2 luni pentru upgrade-ul la abonamentele de internet, iar pentru Digi Days ma astept sa vad ceva similar, iar asta pentru ca, pana la urma, nu exista multe servicii si nici posibilitatea de a oferi reduceri cu mult diferite fata de cele anterioare.

DIGI Romania spune ca incepe seria reducerilor luni, de la primele ore, insa puteti profita de ele in toata perioada de disponibilitate, pentru ca nu va fi vorba de limite de stocuri.