Raiffeisen Bank: Clientii Vizati de un IMPORTANT Anunt Azi

Raiffeisen Bank are pentru toti clientii sai din Romania un mesaj important care ar trebui sa ajunga la urechile tuturor pentru toti sunt afectati.

Raiffeisen Bank solicitari

Raiffeisen Bank face astazi un anunt foarte important pentru clientii sai din toata Romania, iar asta in conditiile in care exista foarte multe intrebari cu privire la ceea ce se intampla in legatura cu amanarea ratelor. Ei bine, Raiffeisen Bank are si un raspuns de inceput, banca spunand ca preia zilnic de 3 ori mai multe apeluri de la clienti decat in mod obisnuit, ceea ce este “in ton” cu ceea ce am vazut pana in momentul si de la alte banci.

Raiffeisen Bank da de inteles ca a preluat 15.000 de apeluri pana acum de la clientii care fie vor sa-si amane ratele la credite, fie au avut alte intrebari in legatura cu diverse servicii ale bancii. Cresterea numarului de apeluri pe care Raiffeisen Bank le primeste a crescut mult dupa ce a fost anuntata ordonanta de urgenta care aduce posibilitatea de a amana plata ratelor la creditele clientilor romani, si toate bancile au raportat situatii similare.

Raiffeisen Bank: Clientii Vizati de un IMPORTANT Anunt Azi

Raiffeisen Bank si-a crescut, mai mult ca sigur, numarul de oameni care preiau aceste apeluri prin call center-urile proprii, sau partenere, ceea ce este perfect normal intr-o asemenea situatie. Raiffeisen Bank nu spune si cu cat a crescut timpul de asteptare pentru a intra in legatura cu un operator, dar in mod sigur exista o diferenta si aici, in cazul altor banci fiind vorba de timpi de asteptare care ajungeau chiar si la o ora in anumite zile din aprilie.

Eroii din linia I au nevoie de noi. La fel, cei din spatele liniei. 📞Preluăm de trei ori mai multe apeluri zilnic. #eroiidintrenoi

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Duminică, 3 mai 2020

Raiffeisen Bank nu spune nici cat dureaza pana cand un client primeste un raspuns pentru o cerere de amanare a ratelor la credite, insa la alte banci acest proces dureaza, in medie, cam doua saptamani. E foarte posibil ca si la Raiffeisen Bank situatia sa stea la fel, astfel incat sa fie nevoie sa asteptati destul de mult pana in momentul in care veti primi o informare cu privire la decizia pe care a luat-o banca vis-a-vis de cererea facuta de voi.

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, are foarte multi clienti, si e normal ca ei sa vrea sa afle cat mai repede informatii despre servicii, sau amanarea ratelor la credite.