GTA 6: Harta URIASA in care se vor Desfasura Toate Misiunile

GTA 6 zone

GTA 6 urmeaza sa aiba toata actiunea edsasurata in cadrul unei harti uriase pe care cei de la Rockstar Games au creat-o, iar conform unor informatii care au fost dezvaluite recent, se pare ca dimensiunea acesteia va fi mai mare decat cea a GTA 5 si Read Dead Redemption 2.

GTA 6 urmeaza sa aiba harta bazata pe Florida, dar separat de Vice City urmeaza sa existe si alte orase din acest stat american, ceea ce desigur ca nu vine ca o surpriza chiar atat de mare, mai ales ca jocul anterior a avut multe locatii foarte interesante.

GTA 6 urmeaza sa aiba actiunea desfasurata in principal in timpul anilor 1980, dar vor exista misiuni care ne vor aduce si mai aproape de ziua de astazi, insa se pare ca povestea lor nu va fi la fel de liniara precum cea pe care o avem in cadrul GTA 5, ceea ce surprinde din multe puncte de veder.e

GTA 6 urmeaza sa aiba inclusa inclusiv o locatie care este o insula de mici dimensiuni din America Centrala, insa deocamdata nu se stie foarte clar despre ce locatie vorbim, asa ca ramane de vazut ce anume vom vedea dupa ce va fi si prezentat noul titlu.

“Harta este setată să fie de dimensiunea GTA V și RDR2 combinate. Zona este bazată pe Florida, dar vice-orașul nu este singurul oraș important din zonă. Este vorba despre comerțul cu droguri și vizitați foarte pe scurt o insulă mică din America Centrală, dar nu este Guarma.”

GTA 6 are foarte multe noutati dezvaluite prin acest leak, iar ieri v-am spus despre cele 4 personaje care au fost deja confirmate pentru titlu, cei de la Rockstar Games dorind sa aduca mai multa diversitate pentru acest titlu in comparatie cu versiunea anterioara.