Netflix: Abonatii Romani BUCURATI de Aceste 4 Anunturi Mari

Netflix are patru anunturi grozave pentru abonatii din Romania, care cu siguranta vor bucura foarte multa lume, iata ce ne ofera platforma de streaming.

Netflix disponibile

Netflix are pentru toti clientii din Romania 4 anunturi grozave care ar trebui sa ii bucure chiar si pe cei mai exigenti dintre ei, iar asta pentru ca vorbim despre o buna parte din ceea ce urmeaza sa fie oferit pentru noi. Netflix a publicat listele cu filmele, serialele, documentarele care vor fi lansate in luna mai in platforma sa inclusiv pentru Romania, si desigur ca exista cate ceva pentru fiecare, asa cum e normal, pentru ca exista multi abonati si in Romania.

Netflix incepe totul cu serialele Casi Feliz, Hollywood si Into the Night, care sunt disponibile acum, iar in curand vor fi disponibile sezoane noi din Workin’ Moms, Dead to Me, sau Restaurants on the Edge. In continuare urmeaza sa fie lansate in luna mai serialele Valeria, sezonul 3 din Bordertown, White Lines, Sweet Magnolias, Control Z, sezonul al treilea din Dynasty, al patrulea din Queen of the South, dar si serialul Space Force, unul pentru care Netflix s-a inspirat de la Donald Trump.

Netflix: Abonatii Romani BUCURATI de Aceste 4 Anunturi Mari

Netflix mai 2020 filme seriale

Netflix are si cateva filme foarte interesante disponibile pentru noi, in momentul de fata fiind disponibile All Day and a Night, Furie, Mrs. Seriak Killer, sau The Half of it. In curand vor fi disponibile in cadrul Netflix filmele 18 presents, The Wrong Missy, The Lovbirds, Ted, Vertigo, sau I’m No Longer Here, platforma de streaming video la cerere avand destul de multe surprise interesante pregatite pentru abonatii din Romania luna aceasta, si asta e grozav.

Netflix mai 2020 comedii documentare

Netflix va oferi deasemenea din mai show-urile de comedie Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill, Patton Oswalt: I Love Everything, sau Hannah Hadsby: Douglas, deci veti avea de ce sa radeti. In final ajungem la documentarele despre care Netflix ne vorbeste in luna mai, Becoming: Michelle Obama, Trial by Media, si multe alte cateva creatii fiind anuntate pentru abonatii din Romania, lista fiind desigur scurta pentru ca vorbim despre creatii originale ale companiei americane.

Netflix lanseaza in Romania mai putine materiale noi decat in alte zone de pe glob, ceea ce desigur ca e de asteptat din moment ce vorbim despre o platforma care are majoritatea continutului in SUA.