GTA 6: Asa ar fi Impartita Noua HARTA a Jocului Rockstar

GTA 6 impartire

GTA 6 are dezvaluite primele detalii importante cu privire la modul in care ar urma sa fie impartita noua harta pe care cei de la Rockstar Games au creat-o pentru joc, si vorbim despre detalii care ne dezvaluie ca lucrurile nu vor fi cu foarte mult diferite fata de GTA 5.

GTA 6 urmeaza sa aiba o harta care e creata in baza unui design similar cu cel al hartii San Andreas, adica vor exista 3 orase mari, impreuna cu unul mai mic in partea de nord – vest a lumii virtuale, insa fiecare zona in partea va fi gandita cu mult diferit fata de cele de pana acum.

GTA 6 va avea si o insula pe care jucatorii vor putea calatori ca parte a misiunilor pentru traficul de droguri, insa prea multe despre aceasta deocamdata nu sunt cunoscute, ceea ce e perfect normal din moment ce jocul inca este in plin proces de dezvoltare.

GTA 6 ar trebui sa aiba o harta care este cu mult mai mare in comparatie cu cele care au fost lansate pentru GTA 5, sau versiunile anterioare, sau cel putin asta spun toate zvonurile aparute pana acum, deci ar trebui sa avem parte de o experienta de joc foarte interesanta.

“Harta urmărește un design similar cu cel al hărții GTA San Andreas, 3 orașe majore și 1 oraș mai mic spre extremul nord-vest al hărții, dar terenul este cu mult diferit de intrările anterioare.”

GTA 6 va fi lansat de catre cei de la Rockstar Games undeva in cursul urmatorului an, insa pana acum n-a aparut absolut nimic oficial in legatura cu acest joc, nici macar un trailer de prezentare care sa ne ofere cateva detalii clare cu privire la el.