Android: Nou Anunt IMPORTANT de la Google pentru Telefoane

Android are parte de un nou anunt important de la Google pentru toate telefoanele din lumea intreaga, iata ce trebuie sa stii, si ce se va intampla.

android mai

Android are parte de un nou anunt foarte important de la compania Google pentru toate telefoanele mobile care ruleaza acest sistem de operare, si toti cei care le folosesc trebuie sa stie despre el. Google a lansat patch-ul de securitate pentru luna mai pe telefoanele cu sistem de operare Android, iar asta inseamna ca vorbim despre un update care va fi distribuit pentru toate modelele de telefoane de la toti producatorii, insa nu imediat, ci treptat.

Android are lansate lunar patch-uri de securitate de catre cei de la Google, iar incepand de astazi telefoanele din seria Pixel il pot instala pentru a avea rezolvate diversele vulnerabilitati care au fost descoperite. Conform informatiilor pe care Google le-a publicat cu privire la schimbarile care sunt aduse pentru Android de catre acest patch, vorbim despre 15 vulnerabilitati care au fost inchise pentru ca telefoanele sa fie mai bine securizate.

Android: Nou Anunt IMPORTANT de la Google pentru Telefoane

Android are listate cateva vulnerabilitati importante care au fost inchise prin acest patch, deci Google ne arata din nou ca este foarte interesata sa isi tina utilizatorii in siguranta, asa cum este si normal pentru clienti. Android, la fel ca oricare alt sistem de operare, nu este perfect, insa cei de la Google se grabesc sa rezolve cat se poate de rapid orice fel de probleme de securitate sunt descoperite de catre diversi cercetatori in securitate informatica si raportate la companie.

Android are lansate aceste patch-uri de catre Google in mod regulat, iar pe telefoanele sale el este disponibil imediat dupa lansare, insa in cazul altor modele de telefoane e nevoie de cateva saptamani pentru lansare. Asta inseamna ca desi pe telefoanele Google noul patch pentru Android poate fi instalat chiar acum, pe cele de la Samsung, Huawei, etc, va trebui sa mai asteptati cateva saptamani pana cand rezolvarile vor fi oferite in mod oficial.

Android nu are alte schimbari pentru functionalitate oferite separat de rezolvarea acestor probleme de functionare, deci nu va ganditi ca se va intampla altceva decat sa va securizati telefoanele.