iPhone 12: Productia Amanata, Decizia cu Privire la Lansare

iPhone 12 are productia amanata de catre compania Apple, insa iata ce decizie a fost luata de catre americani cu privire la lansarea telefoanelor.

iphone 12 productie amanata

iPhone 12 ar avea inceperea productiei amanata de catre compania Apple, iar asta desigur din cauza pandemiei COVID-19, americanii avand probleme mari cu finalizarea procesului de dezvoltare. Apple ar fi decis sa reduca cu aproximativ 20% productia de telefoane pentru a doua parte a anului 2020 din cauza pandemiei COVID-19, iar in cazul iPhone 12 s-ar fi decis ca productia sa fie intarziata de catre americani, ceva ce desigur ca nu e ideal pentru mai nimeni, dar ar putea fi necesar in contextul economic global actual.

iPhone 12 ar fi trebuit sa intre in productie pe final de luna august, asa cum s-a intamplat cu fiecare model pus in distributie inaintea sa, insa compania Apple are planuri usor diferite, iar asta desi lansarea nu e amanata. Cei de la Apple vor in continuare sa-si lanseze telefoanele in cursul lunii septembrie, astfel ca desi productia pentru telefoanele din seria iPhone 12 ar fi amanata, efectul ar fi doar stocuri mai mici pentru inceperea vanzarilor, si nu amanarea lansarii.

iPhone 12: Productia Amanata, Decizia cu Privire la Lansare

iPhone 12, conform celor de la Wall Street Journal, ar urma sa aiba productia la scara industriala inceputa undeva prin septembrie, insa in august ar urma sa fie fabricate un numar redus de telefoane. Nu se stie cam cat de mica va fi productia inainte sa inceapa cea la scara industriala, dar e cat se poate de clar faptul ca iPhone 12 nu va trece prin acelasi proces de lansare precum modelele de anul trecut, COVID-19 schimband totul pentru cei de la Apple.

iPhone 12 va fi o serie de patru telefoane care au ecrane cu diagonala de 5.4 inch, 6.1 inch, 6.1 inch si 6.7 inch, doua dintre ele urmand a inlocui iPhone 11, iar ultimele doua telefoanele “Pro”. Apple vrea ca toate modelele noi de telefoane din seria iPhone 12 sa aiba conectivitate 5G, dar si ecrane OLED, iar preturile pentru ele, fara TVA/taxe, urmeaza sa inceapa de la 650 de dolari, astfel ca in mod teoretic n-ar trebui sa fie mai scumpe decat modelele actuale.

iPhone 12 va fi prezentat in prima parte a lunii septembrie, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva prin a doua parte a lunii, cel putin conform informatiilor oficiale cunoscute acum.