Seful Samsung OBLIGAT sa-si Ceara Scuze Public, Iata De Ce

Samsung trece printr-o procedura neobisnuita pentru o tara ca Romania, seful sau fiind obligat sa-si ceara scuze in mod public din cauza activitatii ei.

Samsung scuze

Samsung trece printr-o procedura care pentru o tara ca Romania pare complet ireala, insa pentru o companie care vine din Coreea de Sud totul este perfect normal, desi nici acolo lucrurile nu sunt toclai lipsite de probleme. Totusi, seful grupului Samsung, vicepresedintele consiliului de administratie Lee Jae-yong, urmeaza sa isi ceara scuze in mod public din cauza modului in care compania sa si-a desfasurat actvitatea in ultimele luni, totul urmand a avea loc curand.

Samsung are aceasta obligatie ceruta de catre o organizatie care a verificat felul in care compania prezinta in mod transparent activitatea pe care o are, concluzia fiind ca transparenta nu prea exista la ea. Lee Jae-yong trebuia sa isi ceara scuze public in aprilie din cauza lipsei de transparenta a activitatii companiei Samsung, insa totul a fost amanat pentru data de 11 mai, iar acum el va trebui sa faca acest gest public, desi in mod sigur nu e ceva ce isi doreste el, sau cineva din companie.

Seful Samsung OBLIGAT sa-si Ceara Scuze Public, Iata De Ce

Samsung va trece prin aceasta procedura pentru ca apoi toata lumea sa se concentreze asupra rezolvarii problemelor economice aduse in Coreea de Sud de catre pandemia de Coronavirus. Lee Jae-yong este liderul grupului Samsung desi este vicepresedinte al consiliului de administratie, tatal sau ramanand presedinte, desi si-a delegat toate atributiile catre fiu, iar asta din cauza faptului ca o lunga boala il tine departe de activitate de cativa ani.

“Vicepreședintele Samsung și moștenitorul aparent, Lee Jae-Yong, este de așteptat să emită curând o scuză publică pentru comportamentele incorecte ale companiei. el a fost solicitat anterior de un comitet independent de conformitate, asigurându-se că Samsung menține un nivel necesar de transparență în relațiile sale corporative. De asemenea, a venit cu un termen limită pe care Samsung a amânat-o prompt pentru 11 mai, din cauza pandemiei coronavirus în curs de desfășurare. Surse apropiate companiei susțin acum că Samsung nu va solicita o altă întârziere, deși detaliile despre scuza viitoare rămân slabe.”

Samsung n-a mai trecut in perioada recenta printr-o procedura de acest gen, desi Lee Jae-yong a avut unele probleme cu autoritatile din Coreea de Sud, dar asta n-a afectat in vreun fel activitatea companiei. E improbabil ca si acum Samsung sa fie afectata in vreun fel dupa ce Lee Jae-yong isi va cere scuze in mod public pentru lipsa de transparenta a companiei pe care o conduce, dar desigur ca acest lucru era de asteptat, chiar si in Coreea de Sud.

Samsung este activa intr-o tara in care respectul si onoarea functioneaza cu totul diferit fata de o tara ca Romania, iar al noi lucruri de acest gen nu se intampla prea des, sau vreodata.